Getting a better grip on mobile devices

Mobiele apparaten beheren in een zakelijke omgeving

Mobiele apparaten beheren in een zakelijke omgeving

Door het toenemende gebruik van smartphones en tablets in bedrijven, worden werknemers en werkgevers productiever, flexibeler en mobieler. Maar het brengt ook een nieuw niveau van complexiteit bij het IT management en de beveiliging.

Deze whitepaper gaat over de IBM Endpoint Manager for Mobile Devices en hoe deze tool bedrijven meer grip geeft op het zakelijk gebruik van mobiele apparaten.

De Endpoint Manager geeft een bedrijf de mogelijkheid om op een efficiënte en effectieve manier het groeiend aantal mobiele apparaten die in een zakelijke omgeving gebruikt worden te beheren. Het is niet meer nodig om speciaal een aparte infrastructuur voor mobiele apparaten te implementeren, dit kan vanuit een omgeving.

De verschillende gebieden van Endpoint Manager zijn:

  • Mobile device management
  • Application development
  • Support for app store development
  • Outsourcing
  • Security management

Download geheel vrijblijvend de volledige whitepaper over het krijgen van een betere grip op mobiele apparaten. Lees hierin meer over de Endpoint Manager for Mobile Devices en hoe deze organisaties helpt grip te krijgen op het zakelijk gebruik van mobiele apparaten.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom MobiliteitBPM Tools bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Mobiliteit :  Beter samenwerken in 5 stappen

Samenwerken is steeds belangrijker voor bedrijven. Helaas worden ze daarin vaak gehinderd door oude technologie als vergadertafels, e-mail en traditionele telefoongesprekken. Deze whitepaper onderscheidt 5 obstakels die een efficiënte samenwerking in de weg zitten. Lees snel verder voor de herkenbare situaties en de oplossingen waarmee u sneller en beter intern en extern kunt samenwerken.

Lees verder

Mobiliteit :  Moderne werkplek zorgt in 4 stappen voor meer productiviteit

Een moderne, digitale werkplek is dé garantie voor een productievere organisatie tegen lagere kosten. Maar hoe ziet deze werkplek eruit en hoe zorgt u ervoor dat deze aansluit bij uw werknemers? In de whitepaper leest u waar een werkplek aan moet voldoen en hoe u deze stap voor stap inricht. Doe uzelf en uw collega’s een plezier en lees snel verder.

Lees verder

Partner

IBM

IBM is het grootste bedrijf op het gebied van informatietechnologie ter wereld, en al 80 jaar toonaangevend bij ondersteuning van innovaties voor het bedrijfsleven. IBM is wereldwijd actief bij de levering van geavanceerde informatietechnologie.

Profiel IBM ›
 
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.