Het Nieuwe Werken en Unified Conferencing

Rendement verhogen met Unified Conferencing

Rendement verhogen met Unified Conferencing

Het Nieuwe Werken is al enige tijd het gesprek van de dag over de hele wereld. De wens van iedere manager is het omhoog krijgen van het rendement. Dan gaat het niet om het verbeteren van de logistieke processen, maar over het verbeteren van het meest fundamentele proces. De communicatie tussen en interactie met werknemers, klanten en leveranciers.

Het Nieuwe Werken, dat maakt het verschil! Het Nieuwe Werken is een belangrijke stap naar meer efficiëntie en een hoger bedrijfsrendement. Waarom doen veel organisaties Het Nieuwe Werken nog niet? Vaak is Het Nieuwe Werken nog niet geaccepteerd in de organisatie en je bent afhankelijk van de samenwerking met anderen. Managers willen het werk graag controleren op juistheid. Het is wel een gemiste kans. Bewezen is dat werknemers die in alle rust thuis werken een hogere output en hogere kwaliteit hebben.

Hoe komt het nou dat Het Nieuwe Werken een taboe is? Het brein van de mens is erg visueel. Bij visueel contact is er dan ook meer vertrouwen. Dat is ook de reden dat contacten sneller naar elkaar toe gaan, om elkaar face-to-face te ontmoeten (zien is geloven). De wil en de middelen voor Het Nieuwe Werken zijn er wel, maar er ontbreekt nog iets.

Videoconferencing
Videoconferencing zou hier een uitstekende oplossing voor kunnen bieden. Waarom heeft niet elke organisatie de beschikking over videoconferencing? Voor veel organisaties is videoconferencing te duur en niet mobiel genoeg. Maar is dit in de huidige situatie nog steeds het geval?

Download de whitepaper
Meer te weten komen over Het Nieuwe Werken in combinatie met Unified Conferencing? Download nu geheel vrijblijvend de whitepaper ‘Het Nieuwe Werken – Unified Conferencing’ en lees verder over de oplossing voor de implementatie van Het Nieuwe Werken. Unified Conferencing: Een hosted omgeving welke meegroeit met de hedendaagse ICT ontwikkelingen. Tijd voor verandering?

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.