Het publiceren van documenten voor vergaderen vereenvoudigen

Aan de slag met digitaal en papierloos vergaderen

Aan de slag met digitaal en papierloos vergaderen

Het bestuursklimaat neemt razend snel nieuwe vormen aan. Denk hierbij aan toenemende regelgeving, grotere verantwoordelijkheidsplicht en een escalerende focus op effectiviteit. Met dit alles is het geen verassing meer dat steeds meer directieteams software inzetten voor het verbeteren van vergaderingen, bestuursactiviteiten en de beveiliging.

Met de vele mogelijkheden die er zijn is het niet makkelijk om een keuze te maken die het juiste effect heeft op uw management. De meeste oplossingen zullen de kosten drukken op lange termijn, maar bij een implementatie komen vaak veel kosten kijken. Daarom is het belangrijk om gelijk vanaf de start de juiste software te kiezen.

Wat is een board portal?

Een board portal wordt ook wel governance software genoemd. Het is een veilig en collaboratief online platform die de toegang tot managementdocumenten en vergaderstukken faciliteert voor directieleden. Dit zowel online via de browser als via een app op een tablet. Er zijn meerdere oplossingen verkrijgbaar en ze hebben allemaal hetzelfde doel: digitaal en papierloos vergaderen faciliteren. Deze whitepaper gaat dieper in op één van deze oplossingen, namelijk BoardPacks.

BoardPacks

BoardPacks is een centrale portal omgeving dat een betere samenwerking mogelijk maakt en het publiceren van documenten voor directievergaderingen aanzienlijk vereenvoudigt. Hoewel het platform is gebaseerd op SharePoint, biedt het een bijna volledig onafhankelijke functionaliteitslaag, een intuïtievere en gebruiksvriendelijke interface. BoardPacks bevat alle functionaliteiten die men van een digitale vergaderapplicatie mag verwachten.

Waarom is een board portal belangrijk?

Lees in deze whitepaper meer over wat een board portal is en waarom het belangrijk is. Verbeter ook de communicatie en besluitvorming van het management en download vrijblijvend de volledige whitepaper “Aan de slag met digitaal en papierloos vergaderen”.

tag icon

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

ETTU

ETTU helpt organisaties bij de digitale transformatie en journey to the Cloud door de inzet van Microsoft Azure, Office 365 en .NET. Samen met jouw organisatie transformeren wij Microsoft technologie in zakelijk voordeel. Hierbij profiteer je van meer dan 10 jaar Microsoft ervaring en o.a. ons Cloud Productivity partnership met Microsoft.

Profiel ETTU ›
 
 

Download artikel

Het publiceren van documenten voor vergaderen vereenvoudigen

 

Maakt uw organisatie gebruik van Office 365?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Managementbase.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.