High Performance Workspace

Hoger bedrijfsrendement met high performance workplace

Hoger bedrijfsrendement met high performance workplace

Het Nieuwe Werken is een term waar de hele wereld het over heeft. De high performance workplace! Maar is het nieuwe werken nou echt een oplossing voor het fileprobleem? Volgens ons is het maar een deel van de oplossing. Telewerken is al jaren aanwezig in organisaties, we hebben een smartphone, een laptop en/of tablet van de zaak. Het enige wat nog ontbreekt is een veilige internetverbinding. Veel mensen vinden het niet optimaal om op afstand te werken en missen dan ook de samenhorigheid en het fysiek samenwerken.

Anders werken
Voor een werknemer is het van belang dat er een veilige omgeving is om op afstand te kunnen samenwerken. Een goede communicatie en interactie tussen medewerkers, klanten, relaties en leveranciers is een stap naar efficiëntie en een hoger bedrijfsrendement. Wat is het verschil tussen een succesvolle en een niet succesvolle organisatie? Het succes zit verscholen in de flexibiliteit en de kwaliteit van de communicatie!

ICT heeft een grote invloed op het optimaal realiseren van Het Nieuwe Werken. Als organisatie is het van belang om mee te groeien met de belangrijke ICT ontwikkelingen. Een High Performance Workplace zorgt voor een veilige toegang tot de applicaties, bedrijfsprocessen en de bedrijfsinformatie.

Download het artikel
Meer te weten komen over Het Nieuwe Werken en een High Performance Workspace? Download vrijblijvend het volledige artikel over High Performance Workspace/Workplace. Het artikel gaat nog verder in op de balans tussen werk en privé, de veranderingen en veilig werken.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.