Hoe Azure u helpt de digitale transformatie te realiseren

In een handomdraai op weg naar toekomstbestendigheid

In een handomdraai op weg naar toekomstbestendigheid

In uw bedrijf heeft software allang niet meer alleen een ondersteunende rol. In deze digitale revolutie speelt het een steeds grotere rol in hoe u zaken doet. De afgelopen jaren heeft de technologische ontwikkeling een vlucht genomen – en daarmee  de daardoor gedreven innovatie. Bedrijven die deze boot missen, worden ingehaald door een concurrent of nieuwe spelers die uit het niets een hele markt op z’n kop zetten. Bent u al begonnen met de digitale transformatie? Azure helpt u de eerste stappen te zetten.

Waarom de digitale transformatie onvermijdelijk is

Aan de fundamentele veranderingen liggen 3 factoren ten grondslag:

  1. Er wordt steeds meer data gegenereerd, met name door ‘slimme apparaten’. Nieuwe ontwikkelingen in data analytics maken het mogelijk hier conclusies uit te trekken.
  2. Cloud-computing maakt onbeperkte opslag mogelijk, voor elk type organisatie van elke grootte. Hierdoor wordt het competitieve veld ineens een stuk groter. Want: een nieuwe startup kan ineens snel opboksen tegen de ‘gevestigde orde’.
  3. De explosieve groei van mobiel zakendoen, dankzij tablets en smartphones.

Van traditioneel bedrijf naar informatie-gedreven bedrijf

Niet alleen technologie ontwikkelt. Hiermee veranderen ook de verwachtingen van uw klant. Het draait niet meer alleen om een goed product of dienst. Continu optimaliseren begint met ‘slim’ werken en continu contact met de klant. In het nieuwe competitieve krachtenveld, moet elk bedrijf een informatie-gedreven bedrijf worden om te kunnen overleven. In welke branche u ook opereert, uw succes valt of staat met hoe goed u er in slaagt om informatie in te zetten om:

  • Het ‘customer engagement’ te verhogen
  • Uw werknemers meer te empoweren
  • Uw operatie te optimaliseren
  • Uw producten en diensten zo om te vormen dat u ze digitaal kunt aanbieden

Zet de versnelling op uw digitale transformatie met MS Azure

Wilt u uw organisatie toekomstproof maken? De eerste stap naar digitale transformatie is wellicht makkelijker gezet dan u denkt! Dankzij het wereldwijde netwerk van Azure datacenters, expertise in datacenter software en groeiende portfolio van Azure services slaagt Microsoft erin om bedrijven te helpen te transformeren. Wist u dat u binnen een paar minuten al een Azure account heeft waarin essentiële bedrijfssoftware draait? Lees in deze whitepaper hoe u deze onvermijdelijke transformatie kunt inzetten met Azure. Compleet met inspirerende praktijkvoorbeelden van organisaties als Honeywell en Mars Drinks, die dankzij Azure slimmer en efficiënter kunnen opereren.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

ETTU

ETTU helpt organisaties bij de digitale transformatie en journey to the Cloud door de inzet van Microsoft Azure, Office 365 en .NET. Samen met jouw organisatie transformeren wij Microsoft technologie in zakelijk voordeel. Hierbij profiteer je van meer dan 10 jaar Microsoft ervaring en o.a. ons Cloud Productivity partnership met Microsoft.

Profiel ETTU ›
 
 

Download artikel

Hoe Azure u helpt de digitale transformatie te realiseren

 

Maakt uw organisatie gebruik van Office 365?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Managementbase.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.