IBM Business Process Manager Powerfully Simple

BPM: een platform voor complete zichtbaarheid

BPM: een platform voor complete zichtbaarheid

De markt laat ons weten dat procesverbetering hard nodig is. Door de economische crisis is het duidelijk geworden dat bedrijven hun uitgaven goed in de gaten moeten houden. Daarbij komen ook de steeds groter wordende verwachtingen van klanten. Deze whitepaper omschrijft het IBM Business Process Manager platform wat als gereedschap kan dienen tijdens procesverbetering.

Digitalisering en automatisering
Door digitalisering en automatisering zijn organisaties gedwongen om hun IT-systemen zo flexibel mogelijk te houden. Flexibele systemen houden in tijden van verandering de kosten laag. Het is ook belangrijk dat IT en business samenwerken in het verbeter- of ontwikkelingsproces. Alleen dan zullen doelstellingen van de organisatie gehaald worden.

Download deze whitepaper
In deze whitepaper wordt het IBM Business Process Manager beschreven. Een compleet platform dat uw bedrijfsprocessen zichtbaar maakt en het gereedschap biedt voor management van procesverbetering.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom BPM Tools bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Partner

IBM

IBM is het grootste bedrijf op het gebied van informatietechnologie ter wereld, en al 80 jaar toonaangevend bij ondersteuning van innovaties voor het bedrijfsleven. IBM is wereldwijd actief bij de levering van geavanceerde informatietechnologie.

Profiel IBM ›
 
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.