IBM MobileFirst

Become a mobile enterprise!

Become a mobile enterprise!

Mobiliteit is een van de belangrijkste communicatie en interactie middelen tussen werkgevers, klanten, familie en vrienden. 91% van de mobiele gebruikers houden zelfs hun mobiele apparaat 100 procent van de tijd binnen handbereik. Mobiele apparaten worden voor veel verschillende doeleinden gebruikt. Dit kunnen ook vertrouwelijke handelingen zijn, zoals: transacties met een bank, winkel of vliegmaatschappij. Met deze mobiele interacties komen er grote hoeveelheden data vrij, met bijvoorbeeld feiten over klantgedrag die normaal gesproken moeilijk te verkrijgen zijn.

Op basis van dit klantgedrag worden er ook mobiele advertentie campagnes gehouden. 75% van de mobiele shoppers onderneemt ook actie op deze mobiele advertenties. Eindgebruikers worden steeds intelligenter en wordt dan ook steeds handiger in het taggen, aanvoelen en het verkleinen van dingen voor mobiele apparaten.

De mobiele uitdagingen aangaan
Er zijn een aantal mobiele uitdagingen die een organisatie kan tegen komen:

  • Betrokkenheid
  • Uitbreiding
  • Uitvoering

Wat zijn de voordelen van een mobiele organisatie?

  • Het aantrekken van nieuwe klanten, het stijgen van de productiviteit en nieuwe inzichten door mobiele interactie.
  • Het betrekken van klanten bij relevante ervaringen door middel van apps.
  • Innovatie door middel van cloud technologieën.

MobileFirst
IBM MobileFirst geeft organisaties de mogelijkheid om interacties om te zetten in kansen met een blik op ROI. MobileFirst is ontworpen om organisaties te helpen bij het realiseren, bouwen en implementeren van oplossingen die:

  • Interacties omzetten in nieuwe kansen voor ROI.
  • Gebruik maken van cloud gebaseerde oplossingen voor het vast leggen van unieke mobiele informatie.

Download de whitepaper
Download geheel vrijblijvend de whitepaper over MobileFirst en daarmee het worden van een mobiele organisatie. Lees in de whitepaper meer over de voordelen van een mobiele organisatie en een introductie op MobileFirst.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom HNW AlgemeenMobiliteit bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

HNW Algemeen :  Projectorganisatie inrichten met Microsoft Teams

Veel organisaties werken in projectteams aan projecten. De app Teams van Microsoft is een nieuwe tool die kan gebruikt worden als hub voor teamwerk binnen Office 365. Hiermee wordt chatten, bestanden delen en Skype-vergaderingen plannen en houden binnen projectteams een peulenschil. Wilt u ook een projectorganisatie inrichten met Microsoft Teams? Met deze gids kunt u succesvol een projectorganisatie opzetten.

Lees verder

HNW Algemeen :  Beter samenwerken in 5 stappen

Samenwerken is steeds belangrijker voor bedrijven. Helaas worden ze daarin vaak gehinderd door oude technologie als vergadertafels, e-mail en traditionele telefoongesprekken. Deze whitepaper onderscheidt 5 obstakels die een efficiënte samenwerking in de weg zitten. Lees snel verder voor de herkenbare situaties en de oplossingen waarmee u sneller en beter intern en extern kunt samenwerken.

Lees verder

Mobiliteit :  Moderne werkplek zorgt in 4 stappen voor meer productiviteit

Een moderne, digitale werkplek is dé garantie voor een productievere organisatie tegen lagere kosten. Maar hoe ziet deze werkplek eruit en hoe zorgt u ervoor dat deze aansluit bij uw werknemers? In de whitepaper leest u waar een werkplek aan moet voldoen en hoe u deze stap voor stap inricht. Doe uzelf en uw collega’s een plezier en lees snel verder.

Lees verder

Partner

IBM

IBM is het grootste bedrijf op het gebied van informatietechnologie ter wereld, en al 80 jaar toonaangevend bij ondersteuning van innovaties voor het bedrijfsleven. IBM is wereldwijd actief bij de levering van geavanceerde informatietechnologie.

Profiel IBM ›
 
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.