Ignite your creative ideas with fast and engaging Data Discovery

Data snel en helder verwerken met Lumira Software

Data snel en helder verwerken met Lumira Software

Wat als je direct data kan verkrijgen uit de organisatie en andere persoonlijke bronnen en dit op een begrijpelijke en herhaalbare manier kunt samenbrengen zonder de hulp van de IT? Met ‘point and click’ data manipuleren en organiseren zoals u dat wilt zonder enige code te gebruiken . Dit en meer is mogelijk met SAP Lumira Software.

Verminder de voorbereidingstijd met ‘point-and-click’ data manipulatie
Bedrijfsanalisten bereiden de data altijd eerst voor voordat er begonnen kan worden aan de analyse. Misschien moet er een kolom weg die niet nodig is, of moet er een nieuwe kolom bij met nieuwe formules. Door gebruik te maken van innovatieve software kan een bedrijfsanalist data voorbereiden op:

  • Data verrijken met geografische en tijd hiërarchieën.
  • Automatisch genereren van nuttige maatregelen op basis van bestaande gegevens.
  • Formatteren en het schoonmaken van bestaande gegevens.
  • Toevoegen van geavanceerde formules zonder gebruik van code.

 

 

Snel creëren van visualisaties
Nat het voorbereiden van de data is de volgende stap visualisaties die de data ondersteunen.

  • Patronen en relaties ontdekken met verschillende soorten grafieken.
  • Identificeren van trends met lijngrafieken.
  • Percentages laten zien door middel van een taartdiagram.

Verminder de afhankelijkheid van IT
Een van de grootste barrières bij de ontwikkeling van bedrijven is het wachten op IT. Lever inzicht met behulp van Self-Service zodat mensen niet langer op de IT hoeven te wachten elke keer als er een nieuwe vraag opdoet.

Download de whitepaper
Meer te weten komen over het verwerken van data met SAP Lumira Software? Leer meer over de oplossing, de voordelen en andere in’s en out’s in de volledige whitepaper. Download nu geheel vrijblijvend de whitepaper ‘Ignite your creative ideas with fast and engaging Data Discovery’

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom Business IntelligenceBI ToolsBusiness Analytics bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Business Intelligence :  Word meesterverteller met datavisualisatie 2.0

Benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen binnen de datavisualisatie? Ontdek hier het verhaal van datavisualisatie en de revolutie die automated data storytelling zal ontketenen. Deze nieuwe technologie zorgt ervoor dat data automatisch wordt voorzien van tekst. Zo wordt jouw data leesbaarder en ligt de kans op verkeerde interpretatie een stuk lager.

Lees verder

Business Intelligence :  Kenniscyclus: Next step in analytics

Data en analytics hebben de afgelopen jaren een enorme impact gehad op de dagelijkse gang van zaken in organisaties. Van het optimaliseren van klantrelaties tot efficiënter werken. Toch blijven veel mogelijkheden onbenut omdat data onvoldoende gecombineerd worden. In deze kenniscyclus leer je hoe je de volgende stap kunt zetten met analytics om het volledige potentieel te benutten.

Lees verder

Business Analytics :  Big data: laat je data voor je werken

De financiële sector heeft het niet makkelijk gehad het afgelopen decennium met de bankencrisis, strengere wetgeving en hoge klanteisen. Met de opkomst van big data groeit ook in de financiële sector het besef dat deze informatie helpt om het tij te keren. Download deze whitepaper en lees hoe banken hun data aan het werk zetten!

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.