Increase your impact with Microsoft Dynamics Marketing

De ins en outs van Microsoft Dynamics Marketing

De ins en outs van Microsoft Dynamics Marketing

Microsoft Dynamics Marketing helpt u bij het plannen en uitvoeren van een effectieve marketing campagne, om zo de klanten te bereiken die nodig zijn voor de sales pijplijn. Daarnaast geeft het programma toegang tot de tools die nodig zijn om de performance van de campagnes te meten.

Enkele functionaliteiten van Dynamics Marketing

  • Snelle navigatie door middel van tegels
  • Met Marketing Execution campagnes opzetten, leads en contacten managen en de controle houden over marketing evenementen.
  • Het bouwen van campagnes met visual designer
  • De aantal mailings in de gaten houden
  • Het plannen van de media voor de campagne

Gemakkelijke synchronisatie met Dynamics CRM
Data kan daarnaast ook gemakkelijk gesynchroniseerd worden met Microsoft Dynamics CRM. Dit zorgt ervoor dat marketing en sales teams met dezelfde informatie werken. Accounts, contacten en leads en campagnes worden gesynchroniseerd tussen Dynamics Marketing en Dynamics CRM.

Synchronisatie Microsoft Dynamics Marketing met Dynamics CRM

 

Download de factsheet
Download geheel vrijblijvend de factsheet waarin enkele functionaliteiten van Microsoft Dynamics Marketing worden uitgelicht, ondersteund door afbeeldingen van het programma zelf.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Partner

Prodware

Prodware creëert, integreert en host IT-oplossingen door hoogontwikkelde technische expertise te combineren met diepgaande branchekennis.

Profiel Prodware ›
 
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.