Interne samenwerking belangrijk voor winst organisatie

4 geheimen voor medewerkerstevredenheid

4 geheimen voor medewerkerstevredenheid

Hoe uw onderneming presteert is grotendeels afhankelijk van de manier waarop uw medewerkers met elkaar communiceren. Dit maakt de psychologie achter de manier waarop we communiceren des te interessanter. De psychologie achter samenwerken op de werkplek kan worden gekoppeld aan de dagelijkse activiteiten in een organisatie. Hoe medewerkers het werk interpreteren en de manier waarop ze samenwerken bepaalt uiteindelijk hun succes, investering en betrokkenheid binnen de organisatie. Betrokken medewerkers zijn een aanwinst voor het bedrijf.

Wist u dat:

Maar liefst 71% van de respondenten aangeeft dat medewerkersbetrokkenheid erg belangrijk is voor het succes van de organisatie?

Wat is de beste communicatiemethode?

Iedereen wil weten wat de juiste manier is om met zijn collega, manager of partner te communiceren. Deze whitepaper gaat daarom dieper in op wat u als manager kunt doen om de communicatie te verbeteren zodat medewerkers meer betrokken zijn bij hun werk. Daarnaast komen 4, op psychologie-gebaseerde, inzichten naar voren over hoe wij denken over samenwerken.

4 inzichten over samenwerken

Hieronder vindt u alvast een voorproefje van de 4 inzichten die in deze whitepaper naar voren komen over samenwerken:

  1. Promoot ‘goede’ stress voor betere samenwerking
  2. Overbrug het introvert – extravert gat
  3. Verander de manier hoe we denken over feedback
  4. Laat de gedachten van medewerkers af en toe afdwalen

Meer betrokkenheid zorgt voor blije medewerkers

Het is geen verrassing als we zeggen dat goede managers en medewerkers emotioneel betrokken zijn bij in het werk dat ze doen. Een andere omgeving of factoren kunnen een grote rol spelen in hoe medewerker zich voelen en hun werk doen. Door het psychologische effect op medewerkers te leren kennen is het makkelijker om een positieve verandering door te voeren. Uw medewerkers en uiteindelijk ook uw organisatie zal profiteren.

Start vandaag

Wilt u ook zorgen voor gemotiveerde en betrokken medewerkers? Lees dan de volledige whitepaper en ontdek de 4 inzichten over samenwerken.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

ETTU

ETTU helpt organisaties bij de digitale transformatie en journey to the Cloud door de inzet van Microsoft Azure, Office 365 en .NET. Samen met jouw organisatie transformeren wij Microsoft technologie in zakelijk voordeel. Hierbij profiteer je van meer dan 10 jaar Microsoft ervaring en o.a. ons Cloud Productivity partnership met Microsoft.

Profiel ETTU ›
 
 

Download artikel

Interne samenwerking belangrijk voor winst organisatie

Maakt uw organisatie gebruik van Office 365?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Managementbase.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.