Je bent 6 stappen verwijderd van de ideale moderne werkplek

Een werkplek inrichten waar iedereen blij van wordt

Een werkplek inrichten waar iedereen blij van wordt

De kogel is door de kerk: die nieuwe digitale werkplek komt er nu echt. Het doel van deze overstap? Kosten besparen, veiliger samenwerken, efficiënter werken en uiteindelijk meer plezier op de werkvloer. Maar ondanks deze voordelen gebeurt het maar al te vaak dat het project al heel snel zorgt voor spanning op de werkvloer in plaats van verhoogd werkplezier. Collega’s staan met hun wensen en verwachtingen loodrecht tegenover de IT-afdeling die een heel ander eindproduct voor ogen heeft.

Waar komt die spanning vandaan?

Het is vreemd dat het inrichten van de moderne werkplek voor zoveel tweestrijd zorgt. Medewerkers en de business zijn vooral gefocust op een betere gebruikerservaring en willen altijd en overal toegang tot applicaties en data. De IT-afdeling daarentegen vindt het belangrijk om de controle te houden. Het beheren van de digitale werkplek mag niet te veel tijd vragen en de werkplek moet voldoen aan hun security-eisen.  

In 6 stappen naar de ideale moderne werkplek

In deze whitepaper vind je een stappenplan terug wat werd opgesteld door implementatie-experts op basis van best practices. Het stappenplan behandelt het hele traject, van inventarisatie tot adoptie van de nieuwe tools. Zo kan je meer lezen over bijvoorbeeld:

  1. In kaart brengen van de must-haves en nice to haves van business én IT
  2. Ontwerp van de digitale werkplek
  3. Testfase
  4. En meer...          

Begin van het traject

Goed begonnen is half gewonnen. Daarom is de eerste stap het in kaart brengen van de eisen en wensen van de organisatie. Een handig hulpmiddel bij het uittekenen van dit alles zijn persona’s. Je beschrijft in zo’n persona verschillende type gebruikers. Bijvoorbeeld commerciële medewerkers buitendienst of consultants die vooral op locatie werken. Ze hebben heel andere wensen dan een medewerker die een vaste werkplek heeft op kantoor.

Meer uitleg over inventarisatie en de daaropvolgende stappen vind je terug in deze praktische whitepaper. Ga dus nu aan de slag met het stappenplan gebaseerd op praktijkervaring en zorg voor een werkplek in jouw organisatie waar iedereen blij van wordt.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

ConoScenza

Wij zijn ConoScenza, een IT-dienstverlener met een sterke focus op het business-succes van onze klanten. Het is namelijk onze missie om organisaties nu en in de toekomst te laten excelleren door ICT. Dit maken wij mogelijk door organisaties vanuit diepgaande vakkennis (van advies en implementatie t/m beheer) te ondersteunen bij de inzet van de juiste ICT-oplossingen.

Profiel ConoScenza ›
 
 

Downloaden: Je bent 6 stappen verwijderd van de ideale moderne werkplek

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Managementbase.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.