Kenniscyclus "Internet of Things"

in samenwerking met SAS Institute

Kenniscyclus "Internet of Things"

Niet alleen mensen zijn online, apparaten en voorwerpen zijn dat tegenwoordig ook. Denk aan machines, auto’s, sieraden, de slimme thermostaat en de koelkast. Samen vormen ze het internet der dingen oftewel het Internet of Things (IoT). Allerlei sensoren verzamelen continu gegevens en wisselen die uit met andere apparaten, databases of mensen. Zo blijven ze op de hoogte van technische functies, kunnen ze foutrapportages opstellen en onderhoudsmeldingen afgeven. De toepassingen zijn eindeloos. Van zelfbestellende koelkasten, preventief onderhoud tot zelfrijdende auto’s, smart cities en zelforganiserende fabrieken.

IoT groeit razendsnel. Naar verwachting maken in 2020 tussen de 30 en 75 miljard objecten deel uit van dit netwerk. Dit biedt zowel kansen als uitdagingen. Hoe gaan bedrijven bijvoorbeeld om met de enorme hoeveelheid data en hoe wordt deze snel en goed geanalyseerd? Deze 6-delige kenniscyclus geeft een diepgaand overzicht van de kansen, uitdagingen, theorie en praktijk van IoT.

We bieden u een de komende weken een kenniscyclus waarbij de volgende thema’s aan bod komen:

  • Internet of Things: kansen en applicaties
  • Real-time antwoorden uit de IoT-datastroom
  • IoT-analyse in de praktijk
  • Asset Performance Analytics; Optimaliseer de prestaties van uw productiemiddelen
  • Betere klantervaringen met Internet of Things
  • Vier prakijkcases over de impact van IoT

Een uitgelezen kans om op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen in IoT. Wilt u deze waardevolle informatie de komende periode per e-mail ontvangen? Schrijf u dan nu in voor de Kenniscyclus Internet of Things.

tag icon

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

SAS

SAS is marktleider in analytics. Met innovatieve analytics, business intelligence en data management software en dienstverlening, helpt SAS klanten op meer dan 83.000 locaties sneller, betere beslissingen te nemen. Al sinds 1976 levert SAS haar klanten wereldwijd 'THE POWER TO KNOW'.

Profiel SAS ›
 
 

Inschrijven: Kenniscylcus "Internet of Things"

Schrijf u gratis in.

 

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Managementbase.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.