Kies voor een werkplek in de cloud

Laat Windows Virtual Desktop je leiden in de overstap

Gepubliceerd: 25-02-2021 | Whitepaper | Kies voor een werkplek in de cloud

Een bedrijf begint bij de mensen. Hoe zorg je ervoor dat je je mensen blijft stimuleren en ondersteunen in hun werk? Innoveren kan je namelijk alleen met gemotiveerde en slimme medewerkers. Een flexibele en moderne werkplek helpt jou hierbij. Cloudwerken biedt veel voordelen voor een moderne dienstverlening. Toch staan veel organisaties voor verschillende obstakels om de overstap naar de cloud daadwerkelijk te maken. Met Windows Virtual Desktop sloop je de laatste barrières. Lees in deze whitepaper hoe dat precies werkt.

De cloud: een werkplek van de toekomst

Organisaties zoeken, zeker nu met de versnelde uitrol van het thuiswerken door corona, naar een goede oplossing voor een flexibele werkplek. Zo kunnen collega's waar en wanneer dan ook optimaal werk leveren. Dit voedt zowel motivatie als innovatie. Dan komt de cloud om de hoek kijken met verschillende voordelen:

  • Altijd en overal dezelfde werkomgeving
  • Bestanden en data altijd veilig opgeborgen
  • Gemakkelijk in beheer

De overstap naar een cloud werkplek is echter voor sommige organisaties nog steeds een uitdaging. Windows Virtual Desktop (WVD) biedt organisaties een helpende hand door specifieke applicaties of een volledige desktop aan te bieden vanuit de Microsoft cloud. Zonder beperkingen! WVD sluit naadloos aan bij een moderne cloud werkplek.

Ga aan de slag met WVD

Wil jij ook de vruchten plukken van een moderne cloud werkplek maar ervaar je barrières die je hiervan weerhouden? Download deze whitepaper en lees hoe Windows Virtual Desktop de overstap naar een moderne cloud werkplek ook voor jouw organisatie gemakkelijk maakt.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Rapid Circle

Bij Rapid Circle geloven we dat in de toekomst organisaties niet meer om de Cloud heen kunnen. Werknemers nemen namelijk hun verwachtingen en ervaringen die ze als consument opdoen met innovatieve nieuwe technologie mee de organisatie in. Cloud oplossingen helpen organisaties kosten te besparen, productiever te worden en interne communicatie en samenwerking te innoveren.

Profiel Rapid Circle ›
 
 

Downloaden: Kies voor een werkplek in de cloud

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Managementbase.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.