Kiezen tussen User Environment Management oplossingen

Choosing Your User Environment Management Solutions

Choosing Your User Environment Management Solutions

User Environment Management (UEM) oplossingen maken een steeds groter deel uit van het algemene framework om de desktop ervaring van de gebruikers te verbeteren en vereenvoudigen. Het nu de taak voor de besluitvormers op de IT afdeling om een juiste beslissing te maken tussen alle aanbieders.

Eigenschappen van UEM
Bij een UEM oplossing is het belangrijk te begrijpen wat de benodigdheden zijn voor een organisatie. Veel organisaties maken de fout door “profile management” als hetzelfde te zien als UEM. Het is namelijk niet hetzelfde maar het is juist een onderdeel van UEM. Een juiste UEM oplossing voldoet aan de volgende voorwaarden:

  • Personalisatie mogelijkheden
  • Een beleid
  • Privileges/Security
  • User environment analytics
  • Performance
  • Bestand sync-and-share

User Environment Management oplossingen zorgen ervoor dat binnen de organisatie gebruikers productiever worden door in een veilig, efficiënt en flexibel framework te werken. UEM is een uitgebreid pakket dat veel verder gaat dan de mogelijkheden van het “simpele” profile management.

De whitepaper
Lees de whitepaper waarin dieper wordt ingegaan op het onderwerp User Environment Management. De whitepaper gaat in op wat UEM voor de organisatie kan betekenen en hoe de gebruikers productiever gemaakt kunnen worden door een veilig, efficiënt en flexibel framework. Download de whitepaper geheel vrijblijvend.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom IT Management bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

IT Management :  Verhoog je productiviteit in 10 eenvoudige stappen

De economie zit in de lift en ook voor 2018 ziet het er goed uit. Deze groei zorgt voor meer klanten maar laat het niet ten koste gaan van het werkplezier van je medewerkers. Deze whitepaper geeft 10 quick wins die de productiviteit op de werkvloer doen stijgen, zonder dat medewerkers met een te hoge werkdruk te kampen krijgen.

Lees verder

IT Management :  De 10 valkuilen bij implementatie van Microsoft 365

Het is niet iedereen altijd even duidelijk wat Microsoft 365 precies omvat. Hierdoor ontbreekt bij veel organisaties vaak een goede voorbereiding bij de implementatie, met fouten en vertragingen tot gevolg. Wilt u deze fouten voorkomen? In deze whitepaper vindt u de tien valkuilen die organisaties tegen kunnen komen tijdens de overgang naar Microsoft 365.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.