Klaar voor de toekomst met hyper-converged oplossingen

Waarom een hyper-converged infrastructuur voor iedere organisatie werkt

Waarom een hyper-converged infrastructuur voor iedere organisatie werkt

Het mag geen verrassing zijn dat steeds meer bedrijven kiezen voor een hyper-converged infrastructuur. Het maakt de IT-omgeving een stuk eenvoudiger, draagt in grote mate bij aan kostenbesparing en zorgt ervoor dat organisaties snel kunnen inspelen op een steeds veranderende markt.

Twijfel niet langer

Ondanks de vele voordelen die deze oplossing biedt is er toch twijfel bij organisaties. Is een hyper-converged infractuur geschikt voor onze organisatie?  Past zo’n oplossing wel in onze huidige IT-omgeving? Dit e-boek wil een antwoord bieden op deze vragen en de twijfel voorgoed weghalen.

Dit e-boek vertelt je meer over:

  • Beheer- en budgetperikelen in datacentra
  • Stap af van ad-hoc en kies voor langetermijnoplossingen
  • De voordelen voor jouw organisatie

Het e-boek De IT-omgeving van de toekomst. Stap af van beheerintensieve adhoc-oplossingen en kies voor eenvoud met hyper-converged  gaat dieper in op de uitdagingen waarmee vele datacentra kampen. Wij lichten alvast een tipje van de sluier op.  

Grip houden op het datacenter

De explosieve toename van data en veranderende bedrijfsbehoeften zetten de IT-infrastructuur onder druk. Men kiest maar al te vaak voor een quick fix waarbij de langetermijnvisie over het hoofd wordt gezien. Hierdoor ontstaat binnen organisatie een wildgroei van oplossingen, is er onduidelijkheid over verantwoordelijkheid bij storingen, stijgt de complexiteit en rijzen de kosten de pan uit. Een kostenefficiëntere oplossing is het vereenvoudigen van de omgeving door de verschillende systemen te integreren en te beheren als één.

Download dit e-boek en bekijk hoe een hyper-converged werkt voor iedere organisatie. Zo heeft ook jouw IT-afdeling weer tijd heeft voor innovatie!

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom ICT StrategieIT Architectuur bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

ICT Strategie :  Niet weer nieuwe software….

Opeens op een andere manier gaan werken is voor medewerkers heel ingrijpend. Taken die ze al jaren op dezelfde manier uitvoeren, moeten ze nu opeens anders gaan doen. Weerstand is daarom vaak niet ver te zoeken. Hoe zorg je ervoor dat iedereen aan boord is bij verandering? Hoe haal je het maximale uit jouw investering? Dat lees je hier.

Lees verder

ICT Strategie :  De keerzijde van IoT-toepassingen: security

Steeds meer IoT-toepassingen vinden hun weg naar ons dagelijkse leven. Leuk, want ze kunnen ons leven een stuk makkelijker maken. Ook voor bedrijven biedt het kansen. De verzamelde data helpt ons bij het maken van datagedreven beslissingen. Maar besteden we in deze IoT-gekte wel altijd evenveel aandacht aan onze privacy? Zijn alle die handige IoT-toepassingen wel even veilig?

Lees verder

IT Architectuur :  In 8 stappen cybersecurity valkuilen herkennen en aanpakken

Je wil uiteraard niet dat jouw onderneming het slachtoffer wordt van een cyberaanval. Toch komt uit onderzoek naar voren dat het mkb te weinig aandacht besteedt aan het beveiligen van hun IT-infrastructuur. Hierdoor zijn ze vaak het slachtoffer van cyberaanvallen en datalekken. Deze whitepaper zet 8 valkuilen voor jouw organisatie op een rij en vertelt hoe je deze het beste kunt aanpakken.

Lees verder

IT Architectuur :  Dit gaat er om in het hoofd van een enterprise architect

Een enterprise architect krijgt in het big data-tijdperk steeds meer verantwoordelijkheden. De cloud en mobiele apparaten zorgen ervoor dat applicaties en data niet meer persé binnen de organisatie blijft. Dit is erg prettig voor medewerkers, maar voor de enterprise architect brengt het wel enkele security-, privacy- en beheergevaren met zich mee. Lees snel verder voor meer inzicht in de verantwoordelijkheden van een enterprise architect.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.