Klaar voor de toekomst met hyper-converged oplossingen

Waarom een hyper-converged infrastructuur voor iedere organisatie werkt

Gepubliceerd: 29-05-2018 | Whitepaper | Waarom een hyper-converged infrastructuur voor iedere organisatie werkt

Het mag geen verrassing zijn dat steeds meer bedrijven kiezen voor een hyper-converged infrastructuur. Het maakt de IT-omgeving een stuk eenvoudiger, draagt in grote mate bij aan kostenbesparing en zorgt ervoor dat organisaties snel kunnen inspelen op een steeds veranderende markt.

Twijfel niet langer

Ondanks de vele voordelen die deze oplossing biedt is er toch twijfel bij organisaties. Is een hyper-converged infractuur geschikt voor onze organisatie?  Past zo’n oplossing wel in onze huidige IT-omgeving? Dit e-boek wil een antwoord bieden op deze vragen en de twijfel voorgoed weghalen.

Dit e-boek vertelt je meer over:

  • Beheer- en budgetperikelen in datacentra
  • Stap af van ad-hoc en kies voor langetermijnoplossingen
  • De voordelen voor jouw organisatie

Het e-boek De IT-omgeving van de toekomst. Stap af van beheerintensieve adhoc-oplossingen en kies voor eenvoud met hyper-converged  gaat dieper in op de uitdagingen waarmee vele datacentra kampen. Wij lichten alvast een tipje van de sluier op.  

Grip houden op het datacenter

De explosieve toename van data en veranderende bedrijfsbehoeften zetten de IT-infrastructuur onder druk. Men kiest maar al te vaak voor een quick fix waarbij de langetermijnvisie over het hoofd wordt gezien. Hierdoor ontstaat binnen organisatie een wildgroei van oplossingen, is er onduidelijkheid over verantwoordelijkheid bij storingen, stijgt de complexiteit en rijzen de kosten de pan uit. Een kostenefficiëntere oplossing is het vereenvoudigen van de omgeving door de verschillende systemen te integreren en te beheren als één.

Download dit e-boek en bekijk hoe een hyper-converged werkt voor iedere organisatie. Zo heeft ook jouw IT-afdeling weer tijd heeft voor innovatie!

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Tech Data

Als internationaal distributeur bieden wij Nederlandse resellers een compleet aanbod op het gebied van ICT, Telecom, Consumenten-Electronics (CE), Enterprise en professionele AV-oplossingen.

Profiel Tech Data ›
 
 

Downloaden: Klaar voor de toekomst met hyper-converged oplossingen

 

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Managementbase.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.