Klaar voor de toekomst met hyper-converged oplossingen

Waarom een hyper-converged infrastructuur voor iedere organisatie werkt

Waarom een hyper-converged infrastructuur voor iedere organisatie werkt

Het mag geen verrassing zijn dat steeds meer bedrijven kiezen voor een hyper-converged infrastructuur. Het maakt de IT-omgeving een stuk eenvoudiger, draagt in grote mate bij aan kostenbesparing en zorgt ervoor dat organisaties snel kunnen inspelen op een steeds veranderende markt.

Twijfel niet langer

Ondanks de vele voordelen die deze oplossing biedt is er toch twijfel bij organisaties. Is een hyper-converged infractuur geschikt voor onze organisatie?  Past zo’n oplossing wel in onze huidige IT-omgeving? Dit e-boek wil een antwoord bieden op deze vragen en de twijfel voorgoed weghalen.

Dit e-boek vertelt je meer over:

  • Beheer- en budgetperikelen in datacentra
  • Stap af van ad-hoc en kies voor langetermijnoplossingen
  • De voordelen voor jouw organisatie

Het e-boek De IT-omgeving van de toekomst. Stap af van beheerintensieve adhoc-oplossingen en kies voor eenvoud met hyper-converged  gaat dieper in op de uitdagingen waarmee vele datacentra kampen. Wij lichten alvast een tipje van de sluier op.  

Grip houden op het datacenter

De explosieve toename van data en veranderende bedrijfsbehoeften zetten de IT-infrastructuur onder druk. Men kiest maar al te vaak voor een quick fix waarbij de langetermijnvisie over het hoofd wordt gezien. Hierdoor ontstaat binnen organisatie een wildgroei van oplossingen, is er onduidelijkheid over verantwoordelijkheid bij storingen, stijgt de complexiteit en rijzen de kosten de pan uit. Een kostenefficiëntere oplossing is het vereenvoudigen van de omgeving door de verschillende systemen te integreren en te beheren als één.

Download dit e-boek en bekijk hoe een hyper-converged werkt voor iedere organisatie. Zo heeft ook jouw IT-afdeling weer tijd heeft voor innovatie!

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom ICT StrategieIT ArchitectuurICT (vakgebied) bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

ICT Strategie :  In 8 stappen cybersecurity valkuilen herkennen en aanpakken

Je wil uiteraard niet dat jouw onderneming het slachtoffer wordt van een cyberaanval. Toch komt uit onderzoek naar voren dat het mkb te weinig aandacht besteedt aan het beveiligen van hun IT-infrastructuur. Hierdoor zijn ze vaak het slachtoffer van cyberaanvallen en datalekken. Deze whitepaper zet 8 valkuilen voor jouw organisatie op een rij en vertelt hoe je deze het beste kunt aanpakken.

Lees verder

ICT Strategie :  Wat leren we van cloud-migraties?

Wie midden in een cloud-migratie zit, of overweegt om te migreren naar de cloud, doet er goed aan om de ervaringen van anderen mee te nemen in het traject. Want je hoeft helemaal niet dezelfde fouten te maken als degenen die je voorgingen. Onderzoeksbureau Forrester Consulting verzamelde enkele lessons learned en geeft een aantal belangrijke aanbevelingen voor een succesvolle cloud-migratie.

Lees verder

IT Architectuur :  Dit gaat er om in het hoofd van een enterprise architect

Een enterprise architect krijgt in het big data-tijdperk steeds meer verantwoordelijkheden. De cloud en mobiele apparaten zorgen ervoor dat applicaties en data niet meer persé binnen de organisatie blijft. Dit is erg prettig voor medewerkers, maar voor de enterprise architect brengt het wel enkele security-, privacy- en beheergevaren met zich mee. Lees snel verder voor meer inzicht in de verantwoordelijkheden van een enterprise architect.

Lees verder

ICT (vakgebied) :  Verhoog je productiviteit in 10 eenvoudige stappen

De economie zit in de lift en ook voor 2018 ziet het er goed uit. Deze groei zorgt voor meer klanten maar laat het niet ten koste gaan van het werkplezier van je medewerkers. Deze whitepaper geeft 10 quick wins die de productiviteit op de werkvloer doen stijgen, zonder dat medewerkers met een te hoge werkdruk te kampen krijgen.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.