Klanttevredenheid omhoog dankzij goede IT

Zonder goede IT-performance geen blije klant

Zonder goede IT-performance geen blije klant

Over de hele wereld draaien bedrijven in de basis allemaal op applicaties en informatie. Uw organisatie is daarin niet anders. Hoe succesvol uw bedrijf opereert, hangt af van de stabiliteit en performance van de IT. Die moeten de belofte naar de klant waarmaken. Die systemen kunnen alleen presteren als de IT-infrastructuur - het zenuwcentrum van uw organisatie - ook goed performt. Daarnaast volgen de ontwikkelingen elkaar in rap tempo op en moet de organisatie flexibel genoeg zijn om hier snel op te reageren. Het is een uitdaging de klanttevredenheid te waarborgen en alle systemen up-and-running te laten draaien. Dit is waar IT-beheerders ’s nachts van wakker liggen.

Nieuwe ontwikkelingen leggen de lat voor klanttevredenheid hoger

Organisaties hebben allemaal te maken met de volgende ontwikkelingen.

  1. De verwachtingen van klanten worden steeds hoger
  2. Explosieve groei aan data en applicaties legt druk op beheer
  3. Spanningsveld tussen kosten en kwaliteit
  4. Security wordt steeds uitdagender
  5. De business moet zich snel kunnen aanpassen aan veranderingen in de omgeving

De grootste uitdagingen voor organisaties van dit moment, is zorgen dat ze snel genoeg kunnen inspelen op veranderingen in de omgeving. Wat is er nodig om de IT-omgeving flexibel, schaalbaar en agile te maken?

Zo wordt IT-beheer eenvoudiger

Hoe de IT van uw organisatie ook is ingericht, er is altijd ruimte om efficiënter te werken door het optimaliseren van processen en infrastructuur. Lees in deze whitepaper over hoe u uw IT-beheer in een hybride omgeving kunt optimaliseren. 

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom InnovatieICT (vakgebied) bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Innovatie :  Hoe blockchain de supply chain transformeert

Nadat blockchain de financiële wereld op zijn kop zette, is het nu tijd voor een revolutie in de supply chain. Van oorsprongscertificaten tot het real-time oplossen van problemen in het proces, blockchain zal het proces inzichtelijk en transparant maken. Deze whitepaper neemt je mee in de toekomst aan de hand van praktische voorbeelden uit de voedselindustrie. Klaar voor de toekomst?

Lees verder

ICT (vakgebied) :  Verhoog je productiviteit in 10 eenvoudige stappen

De economie zit in de lift en ook voor 2018 ziet het er goed uit. Deze groei zorgt voor meer klanten maar laat het niet ten koste gaan van het werkplezier van je medewerkers. Deze whitepaper geeft 10 quick wins die de productiviteit op de werkvloer doen stijgen, zonder dat medewerkers met een te hoge werkdruk te kampen krijgen.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.