Komst enterprise apps zorgt voor kansen B2B marketing

B2B Mobile marketing

B2B Mobile marketing

De afgelopen jaren zijn mobiele apparaten doorgegroeid van leuke gadgets naar apparaten waar volwaardig mee gewerkt kan worden. Zo beschikken veel zakelijke gebruikers van mobiele apparaten vandaag de dag over een mobiel apparaat met bijvoorbeeld een business intelligence- of CRM-oplossing. Door de komst van dergelijke enterprise apps zijn de kansen voor marketingactiviteiten in het B2B-werkveld op mobiele apparaten zienderogen toegenomen.  Mobiele marketing kan plaatsvinden in diverse vormen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de onderstaande kansen die men vandaag de dag heeft:

  • Mobiele apps
  • Mobiele website
  • Mobiele landingspagina
  • Mobile search
  • Mobiele e-mail
  • Mobiel adverteren
  • QR-codes

Meer klanten door mobiele apps?
Door gebruik te maken van marketing op het mobiele speelveld ontstaan tal van nieuwe kansen. Door bijvoorbeeld gebruik te maken van een app heeft een organisatie de mogelijkheid om positief onder de aandacht te komen. De vereisten voor een mobiele app zijn dat deze onderscheidend moet zijn op bijvoorbeeld content of functionaliteit. Met een magazine-app kan op objectieve basis content worden verspreid die tot een goed gevoel bij de lezer leidt waarna de ‘lead’ verder kan worden uitgebouwd.

Daarnaast kan bijvoorbeeld een eventapp een positieve bijdrage leveren om het event te ondersteunen.  Daarnaast is de app de ultieme kans om ook nadat het event heeft plaatsgevonden onder de aandacht van de deelnemer te blijven komen.

In de whitepaper
In de whitepaper worden de kansen en uitdagingen van mobiele marketing in het B2B-speelveld uitgebreid uiteengezet. In het bijzonder wordt ingezoomd op de kansen die mobiele apps met zich meebrengen voor marketeers in de B2B-markt.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Heliview Online

Heliview Online is een specialist in B2B Content Marketing voor zakelijke en IT dienstverleners.

Profiel Heliview Online ›
 
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.