Leads genereren met Whitepapers Artikelen en Rapporten

Nieuwe leads met kennis van de organisatie

Nieuwe leads met kennis van de organisatie

Op een subtiele wijze in contact komen met nieuwe relaties of nieuwe contactpersonen bij bestaande accounts. In iedere commerciële organisatie is dat een thema op de managementagenda en volgens recent onderzoek van IDC is het bij technologie bedrijven zelfs marketingprioriteit nummer 1. Echter het verkrijgen van goede ingangen is niet altijd even eenvoudig.

Deze whitepaper gaat in op het gebruik van de kennis en expertise binnen uw organisatie om nieuwe zakelijke relaties op te bouwen. Diepgaande kennis van markten, ontwikkelingen en oplossingen is binnen veel organisaties beschikbaar in de vorm van bijvoorbeeld whitepapers, achtergrond artikelen en onderzoeksrapporten. Deze waardevolle documenten kunt u inzetten om uw kennis te etaleren en potentiele relaties te helpen bij het maken van beslissingen.

Door kennis te “ruilen” voor profielgegevens kunt u in dit proces potentiele klanten herkennen en relaties op het juiste moment ontwikkelen.

Inhoudsopgave:

  1. Introductie
  2. Leadgeneratie met Kennis
  3. Internet als B2B leadgeneratie platform
  4. Werking van Push versus Pull
  5. Campagne Management
  6. Next step

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom B2BOnline Conversie bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

B2B :  Data van websitebezoekers omzetten in omzet

Elke B2B-organisatie analyseert op zijn eigen manier websitebezoek. Tot in detail via Google Analytics of pas als er een potentiele lead is. Hierdoor blijven veel kansen liggen. Hoe kunt u een hoger rendement genereren met informatie uit websitebezoek? Lees in deze whitepaper meer over de stappen in het koopproces, wat het rendement is en welke tools u kunt inzetten. Daarmee kunt u uw B2B-omzet verhogen.

Lees verder

B2B :  B2B-leadgeneratie: zo laten bedrijven hun verkoop stijgen

Waarom profiteren sommige bedrijven wél van de economische groei? De Nationale B2B Leadgeneratie Benchmark 2017 laat zien hoe marketeers en salesmanagers betere sales weten te realiseren. Met cijfers, interviews en achtergrondinformatie over methodes die leads en sales opleveren, ligt succes ook voor u binnen handbereik.

Lees verder

Online Conversie :  IT Leadgeneratie Benchmark

Leadgeneratie wordt steeds belangrijker in onze alsmaar digitaliserende wereld. IT-aanbieders worstelen met de vraag hoe ze zich het beste in de kijker kunnen spelen bij inkopers op individueel – tot directieniveau. In een uitgebreid benchmarkonderzoek is de IT-marketing van circa honderd Microsoft partners onder de loep genomen, waarbij een wel heel bijzondere onderzoeksmethodiek is gebruikt.

Lees verder

Partner

Heliview Online

Heliview Online is een specialist in B2B Content Marketing voor zakelijke en IT dienstverleners.

Profiel Heliview Online ›
 
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.