Maak het leven van de vermogensbeheerder eenvoudiger

Zet digitale tools in om het verschil te maken

Zet digitale tools in om het verschil te maken

Het leven van een vermogensbeheer is niet altijd rozengeur en maneschijn. Al jaren worstelen vermogensbeheerder met de uitdaging om hun cliënten optimaal te begeleiden door hun klantreis. Een arbeidsintensief proces, want om klanten goed te helpen heeft men inzicht nodig in allerlei data die niet altijd snel te vinden zijn. Gelukkig is er technologie om ons te ondersteunen. Deze whitepaper beschrijft enkele nieuwe toepassingen en laat zien hoe banken en vermogensbeheerders met deze technologische hoogstandjes meerwaarde creëren voor de organisatie én de klant.

Inspiratie uit de FinTech

Hoe slagen jonge FinTech start-ups erin om in een korte tijd zoveel mensen aan zicht te binden? Het antwoord is: moderne technologie inzetten om een geweldige dienstverlening en product aan te bieden. Ook de traditionele spelers begrijpen inmiddels goed dat technologie geen noodzakelijk kwaad is, maar de motor achter innovatie. Denk hierbij maar aan AI, virtual reality, Robot Process Automation of machine learning. Het alleen inzetten van deze technologie is echter niet voldoende, het gaat gepaard met het herdenken van de strategie, het evalueren van producten en het optimaliseren van je processen.

Waar gaan we starten?

De mogelijkheden zijn eindeloos, deze whitepaper zet daarom enkele van de belangrijkste gebieden in de schijnwerpers waar technologie echt het verschil kan maken:

  • Klantervaring: gepersonaliseerde, relevante en memorabele interacties
  • Relatiebeheer: concurrentie is stevig, hoe maak je het verschil?
  • Data en analytics: goed advies op basis van relevante data staat centraal
  • Compliance en transparantie: aantonen dat belang van de investeerder voorop staat

Uitdagingen aanpakken!

Wil je weten hoe digitale tools het verschil maken bij het aanpakken van bovenstaande punten? Download dan deze whitepaper en bekijk welke technologie het beste past bij het aanpakken van specifieke uitdagingen uit de branche.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom Innovatie bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Innovatie :  De kracht van IT voor jouw onderneming

Een onderneming die succes wil in de toekomst doet er goed aan om kritisch te kijken naar zijn huidige IT-infrastructuur. Is de IT-afdeling klaar voor innovatie of zijn ze te veel tijd kwijt aan het draaiend houden van verouderde applicaties en servers? Een toekomstbestendige IT-omgeving is een must en deze gids helpt je op weg met het inrichten van zo’n moderne infrastructuur.

Lees verder

Innovatie :  Ook de financiële sector verhuist naar de cloud

De van oorsprong traditionele financiële sector is door jonge en innovatieve start-ups helemaal op zijn kop gezet. Deze FinTech-bedrijven zetten cloud-software en moderne IT optimaal in om zo hun klanten te bedienen. Moet de rest van de sector laten begaan? Zeker niet, iedereen kan voordeel halen uit een hybride cloud-landschap. Deze whitepaper laat zien hoe je dit aanpakt.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.