Maak kennis met de digitale werkplek van de toekomst

Introductie van AI, Mixed Reality en 3D in Office 365

Introductie van AI, Mixed Reality en 3D in Office 365

Veel mensen dachten 10 jaar geleden bij kunstmatige intelligentie in eerste instantie nog aan films zoals Terminator en A.I. Maar wanneer we anno 2019 om ons heen kijken dan zien we toch al best veel toepassingen en apps die dankbaar gebruik maken van deze technologie. Denk maar aan de intelligentie in populaire diensten zoals Netflix en Spotify. Of de chatbots die webshops inzetten om hun eerstelijns medewerkers te ondersteunen. Het is dus van belang om de nieuwste ontwikkelingen op de voet te volgen, want uiteindelijk zal ook jouw organisatie ermee aan de slag gaan.

Breng jouw kennis up-to-date

Deze whitepaper spijkert je kennis bij met enkele interessante nieuwe ontwikkelingen die nu al volop worden ingezet in Office 365. Dankzij de continue stroom aan updates heeft iedereen toegang tot deze functionaliteiten, maar niet iedereen is bekend met de mogelijkheden. De volgende veelvoorkomende vraagstukken voor de IT-afdeling komen bijvoorbeeld aan bod:

  • Hoe vind je een balans tussen productiviteit en veiligheid?
  • Wat is de rol van artificial intelligence in Office 365?
  • Hoe ga je om met de technologische generatiekloof die steeds dichterbij komt?

Dit en veel meer lees je in deze whitepaper. Wij vertellen je hier alvast kort wat meer over de naderende technologische generatiekloof.

Millenials versus babyboomers

Waar de babyboomers e-mail verkiezen als communicatiemiddel zien we dat millenials veel liever via WhatsApp of social media in contact staan met elkaar. Dit zorgt niet alleen voor een spanningsveld op de werkvloer, AVG-compliant is deze vorm van communicatie namelijk niet. Met een app zoals Teams bied je een middenweg en alternatief aan: WhatsApp-achtige mogelijkheden, maar dan wel binnen Office 365 zodat het bedrijf AVG-compliant blijft.

Wil je weten hoe AI je helpt bij het verhogen van betrokkenheid bij alle generaties?  Of bij het trainen van medewerkers in nieuwe applicaties? Download de whitepaper Van digital workplace naar modern worklife en ga aan de slag met de praktische adviezen en voorbeelden.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom TrendsInnovatieICT StrategieCloud Computing bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Trends :  De kracht van de platformeconomie

We kijken films via een platform, winkelen wereldwijd via allerlei platforms en we regelen onze zaken via selfservice platforms. De platformeconomie en selfservice lijkt alleen maar voordelen te hebben? Maar is dat wel zo en hoe start je zelf een disruptief platform?

Lees verder

Trends :  De reis van analoog naar virtueel werken

In dit e-boek lees je wat de invloed van de digitale revolutie op onze maatschappij. Welke uitdagingen liggen voor ons? Met welke ethische vraagstukken en verantwoordelijkheden krijgen we te maken? Hoe houden organisaties en overheden grip op deze veranderingen? Je leest het allemaal in dit e-boek over de reis van analoog naar virtueel werken.

Lees verder

Innovatie :  Open source: delen en gebruiken

Veel populaire software is tegenwoordig open source. Een behoorlijk contrast met de dichtgetimmerde software van weleer. Waarom kiezen softwareontwikkelaars nu voor open source? Wat zijn de voordelen van open source en welke mindset hoort hierbij? Je leest het in dit laatste trendrapport uit de reeks Survival of the Smartest.

Lees verder

Innovatie :  Reken af met deze 7 data-struikelblokken

Een datagedreven organisatie; de stip aan de horizon voor ieder bedrijf. Maar voor middelgrote bedrijven is het in veel gevallen nog steeds een 'ver-van-mijn-bed-show'. Zij hebben namelijk geen data scientists in dienst en hebben geen dure BI-tools ter beschikking. Waar lopen middelgrote bedrijven tegenaan? Hoe dicht je de kloof met enterprises die wel volledig datagedreven werken? Dat lees je hier.

Lees verder

ICT Strategie :  De keerzijde van IoT-toepassingen: security

Steeds meer IoT-toepassingen vinden hun weg naar ons dagelijkse leven. Leuk, want ze kunnen ons leven een stuk makkelijker maken. Ook voor bedrijven biedt het kansen. De verzamelde data helpt ons bij het maken van datagedreven beslissingen. Maar besteden we in deze IoT-gekte wel altijd evenveel aandacht aan onze privacy? Zijn alle die handige IoT-toepassingen wel even veilig?

Lees verder

ICT Strategie :  In 8 stappen cybersecurity valkuilen herkennen en aanpakken

Je wil uiteraard niet dat jouw onderneming het slachtoffer wordt van een cyberaanval. Toch komt uit onderzoek naar voren dat het mkb te weinig aandacht besteedt aan het beveiligen van hun IT-infrastructuur. Hierdoor zijn ze vaak het slachtoffer van cyberaanvallen en datalekken. Deze whitepaper zet 8 valkuilen voor jouw organisatie op een rij en vertelt hoe je deze het beste kunt aanpakken.

Lees verder

Cloud Computing :  Met ons hoofd in de wolken

De cloud is inmiddels zowel privé als zakelijk niet meer uit ons leven weg te denken. Het verandert op IT- en organisatorisch vlak een heleboel, maar verandering is niet altijd makkelijk. Hoe gaan organisaties hiermee om? Vanwaar komt de cloud-watervrees die sommigen ervaren? Deze vijfde whitepaper in de reeks ‘Survival of the Smartest’ zocht het uit en zet de cloud-feiten op een rij.

Lees verder

Cloud Computing :  Cybercrime: houd je hoofd erbij!

Ruim 1,2 miljoen Nederlanders waren vorig jaar het slachtoffer van één of andere vorm van cybercrime. Het is daarom niet vreemd dat dit thema niet meer weg te denken is uit de nieuwsberichten. Wat doet dit met ons brein? Hoe zit het met ons bewustzijn rondom veiligheid en cybercriminaliteit? Deze whitepaper onderzoekt wat het menselijke aspect is en hoe onze hersenen reageren op cybergevaar.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.