Maak kennis met de digitale werkplek van de toekomst

Introductie van AI, Mixed Reality en 3D in Office 365

Introductie van AI, Mixed Reality en 3D in Office 365

Veel mensen dachten 10 jaar geleden bij kunstmatige intelligentie in eerste instantie nog aan films zoals Terminator en A.I. Maar wanneer we anno 2019 om ons heen kijken dan zien we toch al best veel toepassingen en apps die dankbaar gebruik maken van deze technologie. Denk maar aan de intelligentie in populaire diensten zoals Netflix en Spotify. Of de chatbots die webshops inzetten om hun eerstelijns medewerkers te ondersteunen. Het is dus van belang om de nieuwste ontwikkelingen op de voet te volgen, want uiteindelijk zal ook jouw organisatie ermee aan de slag gaan.

Breng jouw kennis up-to-date

Deze whitepaper spijkert je kennis bij met enkele interessante nieuwe ontwikkelingen die nu al volop worden ingezet in Office 365. Dankzij de continue stroom aan updates heeft iedereen toegang tot deze functionaliteiten, maar niet iedereen is bekend met de mogelijkheden. De volgende veelvoorkomende vraagstukken voor de IT-afdeling komen bijvoorbeeld aan bod:

  • Hoe vind je een balans tussen productiviteit en veiligheid?
  • Wat is de rol van artificial intelligence in Office 365?
  • Hoe ga je om met de technologische generatiekloof die steeds dichterbij komt?

Dit en veel meer lees je in deze whitepaper. Wij vertellen je hier alvast kort wat meer over de naderende technologische generatiekloof.

Millenials versus babyboomers

Waar de babyboomers e-mail verkiezen als communicatiemiddel zien we dat millenials veel liever via WhatsApp of social media in contact staan met elkaar. Dit zorgt niet alleen voor een spanningsveld op de werkvloer, AVG-compliant is deze vorm van communicatie namelijk niet. Met een app zoals Teams bied je een middenweg en alternatief aan: WhatsApp-achtige mogelijkheden, maar dan wel binnen Office 365 zodat het bedrijf AVG-compliant blijft.

Wil je weten hoe AI je helpt bij het verhogen van betrokkenheid bij alle generaties?  Of bij het trainen van medewerkers in nieuwe applicaties? Download de whitepaper Van digital workplace naar modern worklife en ga aan de slag met de praktische adviezen en voorbeelden.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom TrendsInnovatieICT StrategieCloud Computing bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Trends :  2019: de stand van digitale transformatie

Consumenten stellen hoge eisen aan bedrijven en overheden. In deze platformmaatschappij gaat het erom om informatiestromen zo efficiënt en veilig mogelijk in te richten. Hoe doe je dat en waar staan bedrijven nu? Dat en meer lees je in Infolutie 2019.

Lees verder

Trends :  Cybercrime: houd je hoofd erbij!

Ruim 1,2 miljoen Nederlanders waren vorig jaar het slachtoffer van één of andere vorm van cybercrime. Het is daarom niet vreemd dat dit thema niet meer weg te denken is uit de nieuwsberichten. Wat doet dit met ons brein? Hoe zit het met ons bewustzijn rondom veiligheid en cybercriminaliteit? Deze whitepaper onderzoekt wat het menselijke aspect is en hoe onze hersenen reageren op cybergevaar.

Lees verder

Innovatie :  Bouwen aan de klantervaring van de toekomst

Om klanten nu én in de toekomst een geweldige ervaring te bieden kunnen we niet om bepaalde trends en technologieën heen. De fysieke wereld en de online wereld komen samen in apps en we communiceren via allerlei kanalen met merken en bedrijven. Als bedrijf wil je de klant een geweldige ervaring bieden, maar waar moet je op letten? Wat maakt jouw klantervaring toekomstbestending? Dat lees je hier.

Lees verder

ICT Strategie :  Continuïteit bij een noodsituatie

Ieder bedrijf wil natuurlijk vermijden dat downtime roet in het eten komt gooien bij de dagelijkse gang van zaken. Daarom is het een goede zaak om een gedegen plan van aanpak klaar te hebben mocht het toch een keer gebeuren. Ontdek in deze whitepaper hoe je een noodplan voor continuïteit opstelt.

Lees verder

ICT Strategie :  De keerzijde van IoT-toepassingen: security

Steeds meer IoT-toepassingen vinden hun weg naar ons dagelijkse leven. Leuk, want ze kunnen ons leven een stuk makkelijker maken. Ook voor bedrijven biedt het kansen. De verzamelde data helpt ons bij het maken van datagedreven beslissingen. Maar besteden we in deze IoT-gekte wel altijd evenveel aandacht aan onze privacy? Zijn alle die handige IoT-toepassingen wel even veilig?

Lees verder

Cloud Computing :  Cloud-technologie zet industrie en groothandel op voorsprong

Snelheid, accuratesse en gebruiksvriendelijkheid in het aankoopproces zijn dé succesfactoren voor bedrijven in de groothandel of industrie. De motor hierachter hapert bij sommige organisaties. Hij kan het niet meer aan: het is tijd voor een update of upgrade. Tijd voor nieuwe technologie, cloud-technologie. Maar welke soort cloud geeft je de gewenste snelheid en wendbaarheid? Dat lees je hier!

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.