MicroStrategy Analytics Desktop

Analytics: razendsnel uw databases analyseren

Analytics: razendsnel uw databases analyseren

De grote hoeveelheden verschillende data die u met uw bedrijf genereert, kunt u prima omzetten in bruikbare gegevens. Dat doet u door ze te koppelen en te analyseren. Of het nu gaat om verkoopresultaten, omzetten of gegevens van toeleveranciers, goed geanalyseerde data leveren een mooi inzicht op in de bedrijfssituatie.

Hoe kan al die data zo efficiënt mogelijk worden geordend, geanalyseerd en geïnterpreteerd? Dat doet u door Desktop Analytics te implementeren in uw bedrijf.

Data-analyse wordt tegenwoordig gezien als een noodzaak voor een goede bedrijfsvoering. Voor bedrijven is data-analyse namelijk een krachtig instrument voor het verkrijgen van inzichten die kunnen helpen bij de verdere ontwikkeling en verbetering van het bedrijf. Bijvoorbeeld door te kijken naar de manieren waarop klanten zaken doen met het bedrijf of om bedrijfsdata te testen en te bepalen.

De laatste jaren is het heel gebruikelijk geworden dat binnen bedrijven de analyse door de beleidsmakers zelf worden uitgevoerd. Dat kan met de Analytics Desktop-software van MicroStrategy. Zelf analysesoftware gebruiken, scheelt veel tijd en geld, en het houdt de controle over de bedrijfskritische gegevens. De data-analysesoftware is steeds gebruiksvriendelijker geworden en de analyses worden visueel aantrekkelijk vormgegeven.

Deze gratis whitepaper gaat uitgebreid in op wat data-analyse is, wat de kracht van de Analytics Desktop-software is en hoe u het kunt inzetten in uw bedrijf. Download deze whitepaper vandaag nog.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.