MicroStrategy gives business users visual insight

Data discovery tool voor snelle analyse en snellere inzetbaarheid

Data discovery tool voor snelle analyse en snellere inzetbaarheid

Business users hebben steeds meer controle genomen over de beslissing van BI-platforms. Ze willen gemakkelijk te gebruiken tools, een snellere inzetbaarheid en de mogelijkheid om analyses te maken en uit te voeren, zonder de hulp van IT. Hierdoor hebben data discovery tools een enorme vlucht genomen, aangezien zij aan deze eisen voldoen.

Volgens Gartner biedt MicroStrategy normaal gesproken een traditioneel IT-georiënteerd, report-centric BI-platform zonder business user interactiemogelijkheden. Visual Insight is volgens deze evaluatie van Gartner een goede stap in de richting van het tegemoet komen aan de eisen van business users.

Download de whitepaper
Download deze whitepaper en lees meer over het oordeel van Gartner over data discovery tool Visual Insight.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom Business IntelligenceBI Tools bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Business Intelligence :  Word meesterverteller met datavisualisatie 2.0

Benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen binnen de datavisualisatie? Ontdek hier het verhaal van datavisualisatie en de revolutie die automated data storytelling zal ontketenen. Deze nieuwe technologie zorgt ervoor dat data automatisch wordt voorzien van tekst. Zo wordt jouw data leesbaarder en ligt de kans op verkeerde interpretatie een stuk lager.

Lees verder

Business Intelligence :  Kenniscyclus: Next step in analytics

Data en analytics hebben de afgelopen jaren een enorme impact gehad op de dagelijkse gang van zaken in organisaties. Van het optimaliseren van klantrelaties tot efficiënter werken. Toch blijven veel mogelijkheden onbenut omdat data onvoldoende gecombineerd worden. In deze kenniscyclus leer je hoe je de volgende stap kunt zetten met analytics om het volledige potentieel te benutten.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.