Mobile Business Intelligence: When Mobility Matters

Mobile BI: De juiste informatie, bij de juiste persoon

Mobile BI: De juiste informatie, bij de juiste persoon

In wat voor branche je ook werkzaam bent, je zit altijd in de informatie branche. Business Intelligence (BI) is een oplossing om de juiste informatie bij de juiste persoon te krijgen, binnen de juiste tijd. Niet alleen op de computer, maar ook op mobiele apparaten. Mobile Business Intelligence, de toekomst naar real-time informatie.

Deze whitepaper gaat onder andere in op een praktijkvoorbeeld van het kledingmerk GUESS?. Hoe GUESS? BI heeft ingezet in de organisatie en wat de resultaten zijn van deze implementatie. Hieronder een aantal succesfactoren van GUESS?

  1. Het verkrijgen van de correcte data
  2. Het gebruik van een grafische ontwerper
  3. Niet de gebruiker overladen met informatie

Zoals ook in de praktijkcases in de whitepaper naar voren komt, kom je een heel eind met kleine beetjes in Mobile BI.  Enkele tips voor Mobile Business Intelligence zijn:

  1. Prioriteer de voorwaarden
  2. Focus op de hoogste prioriteiten
  3. Omring deze prioriteiten met andere informatie

Download vrijblijvend de whitepaper over Mobile Business Intelligence wat dieper in gaat op Business Intelligence in organisaties. De whitepaper wordt ondersteund door een aantal praktijkcases.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom Business IntelligenceMobile BI bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Business Intelligence :  Word meesterverteller met datavisualisatie 2.0

Benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen binnen de datavisualisatie? Ontdek hier het verhaal van datavisualisatie en de revolutie die automated data storytelling zal ontketenen. Deze nieuwe technologie zorgt ervoor dat data automatisch wordt voorzien van tekst. Zo wordt jouw data leesbaarder en ligt de kans op verkeerde interpretatie een stuk lager.

Lees verder

Business Intelligence :  Kenniscyclus: Next step in analytics

Data en analytics hebben de afgelopen jaren een enorme impact gehad op de dagelijkse gang van zaken in organisaties. Van het optimaliseren van klantrelaties tot efficiënter werken. Toch blijven veel mogelijkheden onbenut omdat data onvoldoende gecombineerd worden. In deze kenniscyclus leer je hoe je de volgende stap kunt zetten met analytics om het volledige potentieel te benutten.

Lees verder

Mobile BI :  BI-trends: een overzicht van 2017

De wereld verandert razendsnel door technologie en business trends. Dit komt door alle belangrijke ontwikkelingen op het gebied van de personal computer, client/server computing en de evolutie van het internet. Dit heeft ook grote invloed op de manier waarop we omgaan met BI. In deze whitepaper staan we stil bij de belangrijkste BI-trends van 2017. Lees snel verder!

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.