Mobile Computing / Mobile Business Intelligence Market Study

Gebruik Mobile Business Intelligence in uw bedrijf

Gebruik Mobile Business Intelligence in uw bedrijf

Om succesvol te kunnen opereren is het belangrijk dat bedrijven goed inzicht hebben in de eigen bedrijfsstructuur en de markt waarin men opereert. Bij Business Intelligence (BI) worden bedrijfsgegevens omgezet in duidelijke overzichten. Op basis daarvan kunt u uw zakelijke beslissingen optimaal afstemmen.

Business Intelligence is ook prima in te zetten in het mobiele domein. De smartphone en de bijbehorende apps zijn immers zo’n wezenlijk onderdeel geworden van de dagelijkse werkzaamheden van de zakelijke gebruiker dat men niet meer om de mogelijkheden ervan heen kan.

Mobile computing en Business Intelligence is een krachtige combinatie. Om goed beslagen ten ijs te komen, is gedegen kennis van de markt belangrijk. De marktstudie ‘Mobile Computing/Mobile Business Intelligence Market Study‘ biedt u een goed fundament. In dit uitgebreide rapport leest u de actuele stand van zaken op het gebied van enerzijds mobile computing en anderzijds Mobile Business Intelligence.

Wat Mobile Business Intelligence betreft, bespreekt het rapport wat de voordelen en beperkingen van Mobile BI zijn, maar het kijkt ook naar hoe voorbereid bedrijven op deze oplossing zijn. De technische kant komt ook aan bod: in het onderzoek zijn bedrijven ondervraagd over waar de voorkeuren van het back-endsysteem liggen. Is dat in eigen beheer in-huis, of toch liever via een privé-cloudoplossing of meteen in de public cloud? Op de smartphone zijn apps niet meer weg te denken. Daarom is er ook gekeken naar de invloed ervan op nieuwe devices als Google Glass en smartwatches.

Omdat de markt voor mobile computing als geheel zich zo snel ontwikkelt, kijkt het rapport ook naar het grotere plaatje. Waar liggen de voorkeuren bij zakelijke gebruikers als het gaat om mobiele applicaties zoals e-mail en personal information management, welke platforms (Android, iOS, Windows Phone, BlackBerry) worden nu gebruikt en wat verwacht men in de toekomst te gebruiken, en hoe gaat men om met de beveiliging?

Download vandaag nog het gratis rapport en ontdek wat de trends zijn. Die kennis kunt u gebruiken voor de implementatie van Mobile Business Intelligence op de eigen werkvloer.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom Business IntelligenceBI TrendsBI ToolsSelf Service BI bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Business Intelligence :  Word meesterverteller met datavisualisatie 2.0

Benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen binnen de datavisualisatie? Ontdek hier het verhaal van datavisualisatie en de revolutie die automated data storytelling zal ontketenen. Deze nieuwe technologie zorgt ervoor dat data automatisch wordt voorzien van tekst. Zo wordt jouw data leesbaarder en ligt de kans op verkeerde interpretatie een stuk lager.

Lees verder

Business Intelligence :  Kenniscyclus: Next step in analytics

Data en analytics hebben de afgelopen jaren een enorme impact gehad op de dagelijkse gang van zaken in organisaties. Van het optimaliseren van klantrelaties tot efficiënter werken. Toch blijven veel mogelijkheden onbenut omdat data onvoldoende gecombineerd worden. In deze kenniscyclus leer je hoe je de volgende stap kunt zetten met analytics om het volledige potentieel te benutten.

Lees verder

Self Service BI :  Hoe bedrijven sneller waarde uit BI en Analytics halen

Data speelt een steeds grotere rol bij strategische en operationele besluitvorming en bedrijven moeten dus sneller waarde uit hun gegevens kunnen halen. Vertraging in de ontwikkeling en implementatie van Business intelligence (BI) en data-analyse kan niet meer. In een best practices rapport heeft TDWI onderzocht welke technologieën en strategieën organisaties inzetten om hun ‘time to value’ te verkorten.

Lees verder

Self Service BI :  7 verbetermogelijkheden voor data preparation

Slim datamanagement en data-integratie zijn de key factoren om nog meer waarde uit data te halen. Datamanagement was lang alleen het domein van de IT-afdeling, maar dit is al lang niet meer. Databeheer komt steeds meer in handen van de business die de data dag in dag uit gebruiken. Wilt u meer weten over het huidige denken met betrekking tot data preparation? BARC heeft een onafhankelijk onderzoek uitgevoerd onder meer dan 695 BI-professionals wereldwijd en uit meerdere industrieën.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.