Mobile first strategie zet de smartphone centraal

Geef klanten de service die je zelf ook verwacht

Geef klanten de service die je zelf ook verwacht

Wanneer keek je voor het laatst op je smartphone? Was dat 1 of 2 minuten geleden? Misschien kocht je aandelen, bestelde je een nieuwe telefoon of appte je met je collega’s over die meeting over 2 uur.  In een paar jaar tijd is de smartphone geworden tot ieders Zwitsers zakmes. Niet alleen privé maar ook zakelijk is het een onafscheidelijk hulpje. Het is daarom niet zo verwonderlijk dat smartphones desktop pc ’s langzamerhand verdringen.

De noodzaak van een mobile first strategie

Het is evident dat als iedereen een smartphone gebruikt, je de bedrijfsstrategie erop moet aanpassen. Pas dan ben je net zo connected als je favoriete webwinkel met uitgebreide app die integreert met de betaalapp van je bank. Zet je klanten centraal en maak ze tevreden met de service die je zelf ook verwacht. Door alles uit de mobiele technieken te halen kun je klanten binden en garandeer je meer business. Het succes kan enorm zijn als je dat op een interactieve, speelse manier doet. Denk maar eens aan Pokémon Go.

Essentiele onderdelen voor succes

Een strategie voor smartphones is succesvol als de volgende onderdelen behelst:

  • Robuuste verbinding: zonder stabiele verbinding missen je klanten de aansluiting
  • Cybersecurity: aangesloten zijn is één ding, maar als de gegevens van jezelf en van klanten niet gewaarborgd zijn bied je geen service, maar een risico

Start met jouw strategie

Start vandaag nog met de technologie die jou op voorsprong zet ten opzichte van de concurrentie. Bied je klanten de excellente service die het nieuwe normaal is en download de whitepaper direct.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom VisieInnovatie bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Visie :  Haal meer uit data met Power BI

Je wil direct de verkoopcijfers zien en nú weten waar de productie ondermaats is. Dat lukt niet meer op basis van stapels Excel-bestanden en data verspreid in je organisatie. Met Power BI lukt dit wel, waar de data ook staan. Natuurlijk wil je weten hoe je dit praktisch aanpakt? Kijk dan nu de webcast waarin je ziet hoe je in een half uur bedrijfsdata inzichtelijk maakt

Lees verder

Visie :  Open source: delen en gebruiken

Veel populaire software is tegenwoordig open source. Een behoorlijk contrast met de dichtgetimmerde software van weleer. Waarom kiezen softwareontwikkelaars nu voor open source? Wat zijn de voordelen van open source en welke mindset hoort hierbij? Je leest het in dit laatste trendrapport uit de reeks Survival of the Smartest.

Lees verder

Innovatie :  Reken af met deze 7 data-struikelblokken

Een datagedreven organisatie; de stip aan de horizon voor ieder bedrijf. Maar voor middelgrote bedrijven is het in veel gevallen nog steeds een 'ver-van-mijn-bed-show'. Zij hebben namelijk geen data scientists in dienst en hebben geen dure BI-tools ter beschikking. Waar lopen middelgrote bedrijven tegenaan? Hoe dicht je de kloof met enterprises die wel volledig datagedreven werken? Dat lees je hier.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.