Mobile Systems of interactions driving business innovation

Mobiele apps en systeem interactie

Mobiele apps en systeem interactie

Steeds meer organisaties komen er achter dat de gebruikers van hun applicatie over zijn gegaan van een traditionele computer (desktop, laptop) naar een mobiel apparaat (smartphone en tablet). Door de grote stap die klanten, werknemers en business partners maken, is het noodzakelijk dat er mobiele kanalen worden ontworpen. Een mobile applicatie is zeker een meerwaarde voor de organisatie, maar hou rekening met de mobiele ervaringen. Gebruikers verwachten steeds meer van mobiele applicaties. Een mobiele applicatie die voldoet aan de hoge eisen van de gebruiker.

Deze whitepaper gaat dieper in op de zogenoemde “systems of interaction” en de technische- en bedrijfsuitdagingen. Daarnaast komt er ook een voorbeeld naar voren van een goede mobiele applicatie. Hieronder een verkorte beschrijving.

Een systeem van interactie
Neem als voorbeeld gebruikerservaring van een vliegtuigmaatschappij. Een klant kan twee dagen voor de vlucht een stoel vastleggen en kiezen voor een upgrade. Maar een klant kan ook nog minder dan een dag van te voren met een mobiele app op de iPad een stoel reserveren kiezen voor een upgrade en in checken voor de vlucht. De klant kan de gate checken op de mobiele app en dubbel checken of het op de correcte tijd vertrekt. De klant kan kijken of er een lounge aanwezig is, wat de stand van de frequent flyer miles is en tijdens de vlucht kan de aankomsttijd bekeken worden. Dit is een voorbeeld van een systeem interactie. Het blijft meer en meer informatie geven, het is intelligent en kan leren van Facebook.

Mobiele applicatie + interactie karakteristieken = Business Process Innovatie

Download de whitepaper
Meer te weten komen over de bovenstaande formule “Mobiele applicatie + interactie karakteristieken = Business Process Innovatie”? Lees er meer over in de whitepaper, elk stukje van de formule wordt uitgebreid uiteengezet. Daarnaast gaat de whitepaper verder in op verschillende voorbeelden van systeem interactie en de daarbij behorende uitdagingen.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom Mobiliteit bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Mobiliteit :  Beter samenwerken in 5 stappen

Samenwerken is steeds belangrijker voor bedrijven. Helaas worden ze daarin vaak gehinderd door oude technologie als vergadertafels, e-mail en traditionele telefoongesprekken. Deze whitepaper onderscheidt 5 obstakels die een efficiënte samenwerking in de weg zitten. Lees snel verder voor de herkenbare situaties en de oplossingen waarmee u sneller en beter intern en extern kunt samenwerken.

Lees verder

Mobiliteit :  Moderne werkplek zorgt in 4 stappen voor meer productiviteit

Een moderne, digitale werkplek is dé garantie voor een productievere organisatie tegen lagere kosten. Maar hoe ziet deze werkplek eruit en hoe zorgt u ervoor dat deze aansluit bij uw werknemers? In de whitepaper leest u waar een werkplek aan moet voldoen en hoe u deze stap voor stap inricht. Doe uzelf en uw collega’s een plezier en lees snel verder.

Lees verder

Partner

IBM

IBM is het grootste bedrijf op het gebied van informatietechnologie ter wereld, en al 80 jaar toonaangevend bij ondersteuning van innovaties voor het bedrijfsleven. IBM is wereldwijd actief bij de levering van geavanceerde informatietechnologie.

Profiel IBM ›
 
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.