Modern werken is niet one size fits all

Kies wat het beste past bij jouw organisatie

Kies wat het beste past bij jouw organisatie

Het nieuwe werken, modern werken, een moderne werkplek, termen die je tegenwoordig veel voorbij ziet komen. Iedereen weet inmiddels dat je er iets mee moet, maar hoe breng je het in de praktijk? Je wil flexibel samenwerken met handige apps op een apparaat naar keuze, maar hoe doe je dit op een veilige manier? Deze whitepaper beschrijft een 8-stappenplan zodat je niet per ongeluk iets over het hoofd ziet.

8 stappen naar modern werken

Veel bedrijven stellen de stap naar volledig modern werken nog even uit. Want waar moet je beginnen? Soms heeft de IT-afdeling het al te druk met andere dingen of zijn de specifieke eisen aan de beveiliging zo hoog dat je het liever nog een dag, week, maand of jaar laat liggen. Aan de hand van de 8 stappen in deze whitepaper kun je op een gecontroleerde manier de overstap naar modern werken faciliteren. Hieronder verklappen we alvast de eerste 4 stappen:

1.     In kaart brengen van de bestaande IT-infrastructuur

Denk aan zaken zoals: dataopslag, dataverkeer, besturingssystemen en vergeet vooral ook de zogenaamde schaduw-IT niet.

2.     Achterhalen wat de wensen zijn

Pas als je weet welke eisen en wensen er zijn en hoe collega’s hun werk nog beter kunnen doen, kan je hier goed op inspelen.

3.     Een centrale plek creëren

Als er een compleet beeld van de huidige IT-infrastructuur is, kan je een stap verder gaan. Welke centrale plek gaan jullie gebruiken voor het opslaan van de bestanden? Denk bijvoorbeeld aan de cloud van Microsoft.

4.     De juiste licenties regelen

Op kantoor achter je pc, thuis achter je laptop of onderweg met je mobiel:, alle informatie moet altijd en overal beschikbaar zijn. Alle apparaten moeten medewerkers dezelfde ervaring bieden.

Ga vandaag nog aan de slag met modern werken!

Bij modern werken is het niet ‘one size fits all’, het is de kunst om de aanpak en producten te kiezen die het beste passen bij jouw organisatie. Doe je voordeel met dit stappenplan en ga aan de slag!

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

MostWare

Bij MostWare geloven we dat iedere organisatie toegang moet hebben tot de mooiste IT-oplossingen.

Profiel MostWare ›
 
 

Downloaden: Modern werken is niet one size fits all

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Managementbase.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.