Native, web or hybrid mobile-app development

Wat is de beste mobile strategie voor de organisatie?

Wat is de beste mobile strategie voor de organisatie?

Veel organisaties nemen nu de eerste stap om een mobile strategie te implementeren. Hierbij zijn de verschillende keuzes erg bepalend voor de uitkomst. In het proces bij de keuze voor een ontwikkelaanpak voor native, web of hybride  komen verschillende onderdelen kijken. Een aantal van deze onderdelen zijn:

  • Een budget
  • Een tijdschema
  • De doelgroep
  • De functionaliteit

Download de whitepaper
Deze whitepaper beschrijft de voor- en nadelen van native apps, API, low- en high level API’s, mobile-web apps en Hybrid apps. Daarnaast worden de verschillende aanpakken met elkaar vergeleken.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Partner

IBM

IBM is het grootste bedrijf op het gebied van informatietechnologie ter wereld, en al 80 jaar toonaangevend bij ondersteuning van innovaties voor het bedrijfsleven. IBM is wereldwijd actief bij de levering van geavanceerde informatietechnologie.

Profiel IBM ›
 
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.