SharePoint van A tot Z

Factsheets dienstverlening

SharePoint van A tot Z

Hoe kunnen organisatieprocessen het meest succesvol vertaald worden in SharePoint en hoe kan het platform de dagelijkse werkzaamheden zo optimaal mogelijk ondersteunen? Adviseren, begeleiden en het voorbereiden van de SharePoint implementaties in de organisatie. Kortom een ondersteuning van A tot Z bij het gehele SharePoint proces. Lees meer over de mogelijkheden en download één of meerdere van de onderstaande factsheet.

Implementatie Dienstverlening
Hoe kunnen medewerkers optimaal met Microsoft SharePoint werken? Lees in de factsheet meer over ‘Implementatie Dienstverlening’ van SharePoint wat er voor zorgt dat medewerkers betrokken blijven bij deze nieuwe manier van werken.

Nintex Workflow
Hoe kan SharePoint het beste benut worden? Werknemers willen graag optimale ondersteuning bij het uitvoeren van werkprocessen. Lees in de factsheet meer over ‘Nintex Workflow’ dé workflow oplossing voor SharePoint. Het voordeel van Nintex Workflow is dat er geen andere software op de pc geïnstalleerd hoeft te worden.

Onderhoud en beheer
De dienstverlening onderhoud en beheer zorgt voor een goed draaiende SharePoint-omgeving die voldoet aan de eisen en richtlijnen van Microsoft. Medewerkers kunnen optimaal gebruik blijven maken van het platform tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Het voorkomt incidenten, het verlopen van licenties en het ontbreken van nieuwe updates in SharePoint.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

ETTU

ETTU helpt organisaties bij de digitale transformatie en journey to the Cloud door de inzet van Microsoft Azure, Office 365 en .NET. Samen met jouw organisatie transformeren wij Microsoft technologie in zakelijk voordeel. Hierbij profiteer je van meer dan 10 jaar Microsoft ervaring en o.a. ons Cloud Productivity partnership met Microsoft.

Profiel ETTU ›
 
 

Download artikel

Nintex Workflow

 

Maakt uw organisatie gebruik van Office 365?

Wij zijn zelf leverancier van SharePoint diensten:

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Managementbase.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.