Office 365 implementatie hulp

Zo wordt de implementatie van Office 365 een succes

Zo wordt de implementatie van Office 365 een succes

Office 365 biedt veel opties die de organisatie en werknemers voordelen biedt. Met dit stappenplan zorgt u als manager dat medewerkers deze nieuwe tool na implementatie ook echt gaan gebruiken. Daarnaast leest u een aantal handige tips waarmee u het maximale uit Office 365 kunt halen.

 

Drie stappen naar succes

Dit e-book beschrijft via drie thema’s hoe u van de migratie een succes maakt.

  1. Visie: hoe ontwikkelt u die?
  2. Zo krijgt u iedereen aan de slag
  3. Gebruikstips

Visie: waarom Office 365?

Als medewerkers weten waarom ze met een nieuwe tool aan de slag gaan, zien ze sneller de waarde ervan in. Door werknemers bij het ontwikkelen van de visie te betrekken wordt het draagvlak groter. Lees in de whitepaper hoe u een visie ontwikkelt en hoe verschillende visies uw organisatie kunnen helpen.

Gemotiveerde medewerkers zijn productieve medewerkers

Door nieuwe oplossingen koud te implementeren, gaan medewerkers er niet met veel plezier mee aan de slag. Hoe zorgt u ervoor dat uw collega’s juist wel aanstekelijk enthousiast worden van Office 365? Doorloop het stappenplan in dit e-book en houd iedereen in de organisatie betrokken.

Aan het werk

Wilt u ook Office 365 bij uw organisatie introduceren? Download dan dit e-book en maak een van de implementatie een succes.

tag icon

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

ETTU

ETTU helpt organisaties bij de digitale transformatie en journey to the Cloud door de inzet van Microsoft Azure, Office 365 en .NET. Samen met jouw organisatie transformeren wij Microsoft technologie in zakelijk voordeel. Hierbij profiteer je van meer dan 10 jaar Microsoft ervaring en o.a. ons Cloud Productivity partnership met Microsoft.

Profiel ETTU ›
 
 

Download artikel

Office 365 implementatie hulp

 

Maakt uw organisatie gebruik van Office 365?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Managementbase.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.