Office 365: in een paar stappen aan de slag

e-book Office 365 voor beginners

e-book Office 365 voor beginners

Office 365 biedt een hoeveelheid aan functionaliteiten die op hun beurt de organisatie en de werknemer veel mogelijkheden bieden. Dit e-book helpt de lezer direct aan de slag te gaan met Office 365. Daarnaast beschrijft het de waarde van dit platform voor de organisatie en de werknemers. Ook worden er verschillende tips gegeven die helpen het maximale uit Office 365 te halen.

In dit e-book

Drie onderwerpen staan in dit e-book centraal:

  1. Een visie ontwikkelen
  2. Hoe zorgt u dat medewerkers Office 365 gebruiken?
  3. Hoe gaat u met Office 365 aan de slag?

Een visie voor het gebruik van Office 365

De eerste stap voor organisaties is om een visie voor het gebruik van Office 365 te ontwikkelen.  Met een goed gedefinieerde visie zullen werknemers de waarde van de nieuwe tools inzien. Dit levert niet alleen de organisatie als geheel waarde op, maar ook de individuele rollen van de werknemer. Een belangrijke tip uit dit e-book is het betrekken van de werknemer bij het ontwikkelen van de visie.

Medewerkers motiveren

“Als werknemers begrijpen hoe het ze gaat helpen, zullen ze meer gemotiveerd zijn om Office 365 te gaan gebruiken.” De werknemers zijn degenen die het meest intensief gaan werken met deze oplossing. Lees in het e-book een vier-stappenplan om te zorgen dat medewerkers deze oplossing gaan omarmen en toepassen in hun dagelijkse werkzaamheden.

Aan de slag

Wilt u ook direct aan de slag met Office 365? Download dan dit e-book en haal het maximale uit deze toepassing.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

ETTU

ETTU helpt organisaties bij de digitale transformatie en journey to the Cloud door de inzet van Microsoft Azure, Office 365 en .NET. Samen met jouw organisatie transformeren wij Microsoft technologie in zakelijk voordeel. Hierbij profiteer je van meer dan 10 jaar Microsoft ervaring en o.a. ons Cloud Productivity partnership met Microsoft.

Profiel ETTU ›
 
 

Download artikel

Office 365: in een paar stappen aan de slag

Maakt uw organisatie gebruik van Office 365?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Managementbase.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.