Office 365 maakt efficiënt werken mogelijk

3 tips om uw productiviteit te verhogen

3 tips om uw productiviteit te verhogen

Zonder goede samenwerking en communicatie kan een bedrijf niet concurreren. Harder werken heeft niet altijd nut, het echte voordeel behaalt een organisatie door ‘slimmer’ te werken. Office 365 heeft verschillende functies die slimmer samenwerken en efficiënter werken mogelijk maken. Dit komt de productiviteit van uw organisatie ten goede. Maakt u er al gebruik van?

Wat is slimmer werken eigenlijk?

Over slimmer werken wordt veel gesproken, maar wat wordt hier eigenlijk mee bedoeld? Denk bijvoorbeeld aan het weglaten van bepaalde stappen in een proces. Zoals samenwerken in één document op één gedeelde locatie, zodat er niet meer heen en weer gemaild hoeft te worden en niet allerlei verschillende versies ontstaan. Ook real-time communicatie hoort hierbij.

Werken in de cloud verhoogt de productiviteit

Veel organisaties zijn al (gedeeltelijk) overgestapt naar werken in de cloud. De vruchten die zij daarvan plukken zijn kosten besparen en het faciliteren van een goede samenwerking waardoor de output hoger wordt. Maar daarnaast biedt werken in de cloud ook de flexibiliteit om medewerkers op de manier, locatie en device te laten werken die zij zelf willen. In onderzoek van Dimensional Research onder 300 IT-professionals van MKB-bedrijven zegt 97% dat medewerkers effectiever zijn wanneer ze overal en altijd toegang hebben tot gegevens en toepassingen.

3 tips om efficiënter te werken met Office 365

Als medewerkers kunnen werken op de locatie, manier en apparaten die zij zelf willen, verhoogt dat hun productiviteit en het komt de samenwerking ten goede. In het e-book 7 manieren om slimmer te werken in de cloud worden de manieren waarop Office 365 kan bijdragen aan een efficiënte organisatie uitgelegd. We lichten hier alvast een tipje van de sluier op met deze 3 adviezen:

  1. Ga samenwerken in de cloud
  2. Go mobile
  3. Simpel vergaderen

Nieuwsgierig geworden naar deze en andere manieren om slimmer te werken met Office 365? Download het e-book waarin deze en 4 andere tips uitgebreid worden besproken.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom Social CollaborationMobiliteitOffice 365 bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Social Collaboration :  Projectorganisatie inrichten met Microsoft Teams

Veel organisaties werken in projectteams aan projecten. De app Teams van Microsoft is een nieuwe tool die kan gebruikt worden als hub voor teamwerk binnen Office 365. Hiermee wordt chatten, bestanden delen en Skype-vergaderingen plannen en houden binnen projectteams een peulenschil. Wilt u ook een projectorganisatie inrichten met Microsoft Teams? Met deze gids kunt u succesvol een projectorganisatie opzetten.

Lees verder

Social Collaboration :  SharePoint analytics haalt meer waarde uit uw bedrijfsgegevens

Het gebruik van internet is de laatste jaren verschoven van nieuws delen en informatie zoeken, naar steeds meer online doen met handige applicaties en tools. Het aantal handige online applicaties en tools groeit en mensen doen steeds meer online. Die trend zet zich op de werkvloer ook voort. Veel organisaties werken met SharePoint 2016. De redenen waarom zij kiezen voor deze oplossing zijn onder andere de herkenbare User Interface en de volledige integratie met Microsoft Office Suite. Maar wist u ook dat SharePoint 2016 handige analytische tools biedt? Lees hier de 10 redenen om te kiezen voor SharePoint 2016.

Lees verder

Mobiliteit :  Beter samenwerken in 5 stappen

Samenwerken is steeds belangrijker voor bedrijven. Helaas worden ze daarin vaak gehinderd door oude technologie als vergadertafels, e-mail en traditionele telefoongesprekken. Deze whitepaper onderscheidt 5 obstakels die een efficiënte samenwerking in de weg zitten. Lees snel verder voor de herkenbare situaties en de oplossingen waarmee u sneller en beter intern en extern kunt samenwerken.

Lees verder

Mobiliteit :  Moderne werkplek zorgt in 4 stappen voor meer productiviteit

Een moderne, digitale werkplek is dé garantie voor een productievere organisatie tegen lagere kosten. Maar hoe ziet deze werkplek eruit en hoe zorgt u ervoor dat deze aansluit bij uw werknemers? In de whitepaper leest u waar een werkplek aan moet voldoen en hoe u deze stap voor stap inricht. Doe uzelf en uw collega’s een plezier en lees snel verder.

Lees verder

Office 365 :  Office 365: Zo gebruikt u het optimaal

Veel organisaties werken met Office 365. Alleen door gebrek aan kennis laten veel werknemers de diverse kansen die het met zich mee brengt liggen. Hierdoor gaat de gedane investering verloren. Door de veelvoorkomende valkuilen te ontwijken, kunt u de adoptie verhogen. Lees hier de 5 valkuilen en ga direct aan de slag.

Lees verder

Office 365 :  Webcast: Digitaal een contract ondertekenen in Office 365

Vaak besparen we tijd en moeite als we dingen digitaal regelen in plaats van op de ouderwetse manier. Steeds meer organisaties zijn dan ook bezig te digitaliseren. Toch wordt de laatste stap niet altijd gezet. Het ondertekenen van contracten gebeurt met pen en papier. Ontdek in dit webinar hoe u een efficiencyslag kunt maken door dit digitaal te gaan doen.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.