Office 365 security minstens zo goed als on-premise

Optimale beveiliging Office 365 met team van experts

Optimale beveiliging Office 365 met team van experts

Steeds meer organisaties overwegen te migreren naar Office 365. Het doel van deze overstap is samenwerken vanaf elke plek en device te faciliteren en zo flexibiliteit mogelijk te maken voor werknemers. Toch spelen er ook veel vragen over deze migratie. Hoe zit het met de beveiliging van medische gegevens en patiënten informatie? Hoe moeilijk is het voor medewerkers om te wennen aan werken in de nieuwe omgeving? En is de stabiliteit wel gegarandeerd? In dit artikel komen drie grote twijfels ter sprake, die u zou kunnen hebben, over werken met Office 365.

Office 365: security gegarandeerd

Veel managers twijfelen aan de veiligheid van het bewaren van informatie in de cloud. De security van Office 365 is gewaarborgd, door een team van experts dat continu bezig de veiligheid te bewaken. Dit zorgt ervoor dat data in Office 365 minstens net zo veilig is, of misschien zelfs wel veiliger, dan on-premise data.

Geen onderhoudszorgen voor e-mail services meer

E-mailservices onderhouden is niet langer een kopzorg van de IT-afdeling binnen uw organisatie, want dit beheer is in handen van de ondersteunende teams van Office 365. Uw IT-afdeling heeft dus meer tijd en budget over om in te spelen op de behoeften en wensen die spelen binnen de organisatie, en voor innovatie.

Gefaseerde migratie zorgt voor soepele overstap

Het personeel hoeft niet te wennen aan een compleet nieuwe interface, omdat zij met de Microsofttools kunnen blijven werken die zij al kennen. Dit zorgt niet alleen voor minder weerstand onder medewerkers ten opzichte van de migratie, maar zo blijft ook de aanwezige expertise en kennis behouden en de productiviteit op peil.

Migreren naar Office 365 kan stap voor stap. Hierdoor loopt u minder risico op downtime van IT-systemen en dataverlies. De eerste stap kan het migreren van een klein onderdeel van de organisatie zijn, zoals de e-mailservices. Zodra die verhuisd zijn, kan het volgende onderdeel worden gemigreerd. Microsoft heeft een aantal scenario’s uitgewerkt waarin een migratie naar Office 365 kan plaatsvinden.

9 fabels en feiten over Office 365

Bent u nieuwsgierig welke geruchten over de migratie naar Office 365 nou terecht zijn, en welke niet? In deze whitepaper worden 9 mythes over deze oplossing ontmaskerd. Download de whitepaper hier direct.

tag icon

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

ETTU

ETTU helpt organisaties bij de digitale transformatie en journey to the Cloud door de inzet van Microsoft Azure, Office 365 en .NET. Samen met jouw organisatie transformeren wij Microsoft technologie in zakelijk voordeel. Hierbij profiteer je van meer dan 10 jaar Microsoft ervaring en o.a. ons Cloud Productivity partnership met Microsoft.

Profiel ETTU ›
 
 

Download artikel

Office 365 security minstens zo goed als on-premise

 

Maakt uw organisatie gebruik van Office 365?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Managementbase.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.