Op weg naar de dynamische werkomgeving

De ideale werkomgeving met een dynamische desktopinfrastructuur

De ideale werkomgeving met een dynamische desktopinfrastructuur

De klassieke desktopinfrastructuur waarbij persoonsgebonden PC’s op vaste werkplekken zijn geplaatst voldoet steeds minder. Men is op zoek naar flexibiliteit, werkt steeds vaker in verschillende teams en tijd- en plaatsongebonden. Bij Het Nieuwe Werken (HNW) is een dynamische infrastructuur nodig, welke uiteindelijk ook de productiviteit en tevredenheid van de werknemer ten goede komt.

Niets blijft hetzelfde, zeker niet in de ICT. Werkgevers die Het Nieuwe Werken willen implementeren doen er goed aan de organisatie daarop af te stemmen. De klassieke ICT-infrastructuur biedt hier onvoldoende flexibiliteit. Er is dan ook een dynamische infrastructuur nodig die de grenzen van het kantoorgebouw overstijgt, die voor geautoriseerde werknemers altijd en overal toegankelijk is en een die betrouwbaar en beveiligd is.

De dynamische infrastructuur helpt organisaties te streven naar een werkomgeving die voor alle betrokkenen het beste resultaat biedt, de ‘ideale werkomgeving’. Een dergelijke werkomgeving laten in grote lijnen het volgende beeld zien:

  • Eindgebruikers ervaren maximale vrijheid en tevredenheid
  • Systeembeheerder ervaren minder druk
  • Managers ervaren meer zekerheid

Lees in deze whitepaper meer over de dynamische desktopinfrastructuur die organisaties helpt de ideale werkomgeving te creëren voor al hun werknemers.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.