Papierloos vergaderen doet u digitaal

Aan de slag met BoardPacks

Aan de slag met BoardPacks

Directieteams zetten steeds vaker software in om hun vergaderingen, bestuursactiviteiten en beveiliging beter te maken. Een board portal, ook wel governance software genoemd, biedt een veilig en collaboratief online platform voor directieleden dat de toegang tot managementdocumenten en vergaderstukken faciliteert. Er zijn tal van dergelijke oplossingen op de markt, die allemaal tot doel hebben digitaal en papierloos vergaderen te faciliteren. Deze whitepaper licht een van die oplossingen  toe, namelijk BoardPacks.

Waarom papierloos vergaderen met een board portal?

Het implementeren van governance software zal bestuursvergaderingen verbeteren en zo profiteert het management direct van:

  1. Verbeterde samenwerking;
  2. Snelle en eenvoudige creatie van vergaderstukken;
  3. Onmiddellijke distributie van vergaderstukken met slechts een paar muisklikken;
  4. Overal en altijd toegang tot vergaderstukken;
  5. Alles wat u nodig heeft binnen handbereik met alle documenten op een centrale locatie.

Benieuwd naar de overige 4 voordelen van werken met BoardPacks? U leest alle 9 voordelen van deze oplossing uitgebreid in de whitepaper. 

BoardPacks

BoardPacks is een centrale portal omgeving dat een betere samenwerking mogelijk maakt en het publiceren van documenten voor directievergaderingen aanzienlijk vereenvoudigt. Hoewel het platform is gebaseerd op SharePoint, biedt het een bijna volledig onafhankelijke functionaliteitslaag en een intuïtievere, gebruiksvriendelijke interface. Daarnaast bevat BoardPacks vrijwel alle functionaliteiten die men van een digitale vergaderapplicatie mag verwachten.

Aan de slag in de digitale vergaderzaal

Download geheel vrijblijvend de complete whitepaper “Aan de slag met digitaal en papierloos vergaderen” en lees meer over BoardPacks, welke helpen de communicatie en besluitvorming van het management te verbeteren.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

ETTU

ETTU helpt organisaties bij de digitale transformatie en journey to the Cloud door de inzet van Microsoft Azure, Office 365 en .NET. Samen met jouw organisatie transformeren wij Microsoft technologie in zakelijk voordeel. Hierbij profiteer je van meer dan 10 jaar Microsoft ervaring en o.a. ons Cloud Productivity partnership met Microsoft.

Profiel ETTU ›
 
 

Download artikel

Papierloos vergaderen doet u digitaal

 

Maakt uw organisatie gebruik van Office 365?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Managementbase.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.