Pas multibranding toe op alle bedrijfsdocumenten

Pain free multi-branding across all communications

Pain free multi-branding across all communications

Veel bedrijven vermarkten twee of meer vergelijkbare producten, services of afdelingen onder verschillende merken. Verzekeringsorganisaties kunnen zich bijvoorbeeld richten op verschillende doelgroepen met verschillende merken of gebruiken één merk in het ene land, terwijl ze in het andere land een totaal verschillend merk hanteren.

Hoewel het logo, de kleuren en het lettertype kunnen verschillen per merk, is de content vaak vergelijkbaar. Zou het niet veel eenvoudiger zijn als uw eindgebruikers dezelfde content kunnen gebruiken voor elk merk en zij vervolgens voor iedere specifieke klant eenvoudig het merk kunnen kiezen dat zij nodig hebben?

De loyaliteit van uw klanten neemt toe wanneer zij ervaren dat de communicatie van uw organisatie altijd accuraat is en dezelfde look-and-feel heeft.

In deze whitepaper leert u:

  • hoe gemakkelijk het is om inhoud te scheiden van branding.
  • hoe uw eindgebruikers eenvoudig de inhoud kunnen beheren.
  • dat het aanpassen van een logo of een merk niet betekent dat alle document templates gewijzigd moeten worden.

 

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom Informatiemanagement bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Informatiemanagement :  Office 365: Zo gebruikt u het optimaal

Veel organisaties werken met Office 365. Alleen door gebrek aan kennis laten veel werknemers de diverse kansen die het met zich mee brengt liggen. Hierdoor gaat de gedane investering verloren. Door de veelvoorkomende valkuilen te ontwijken, kunt u de adoptie verhogen. Lees hier de 5 valkuilen en ga direct aan de slag.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.