Procesgericht denken

Praktische implementatie van HKZ-normen

Praktische implementatie van HKZ-normen

Procesbeschrijving helpt bij het verkrijgen van HKZ certificaten, het maken van een efficiencyslag of een complex automatiseringstraject. Maar procesbeschrijving wordt pas echt waardevol wanneer er een gemeenschappelijke manier van denken ontstaat.

De methode die in dit artikel wordt beschreven levert een bijdrage aan het optimaliseren van interne processen en het in kaart brengen en optimaliseren van de communicatiestromen. Taken en verantwoordelijkheden worden met de methode eenduidig vastgelegd. Dit is efficiënter en bespaard dus tijd, die daardoor in de cliënt gestoken kan worden.   

Download het artikel
Download het volledige artikel en lees over de Sensus-methode procesbeschrijving  en de voordelen van de koppeling met HKZ en Sensus-software.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom BPM Processen bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

BPM Processen :  Uitgangspunten bij het bepalen van de visie

Processen beschrijven kan relatief eenvoudig zijn. Er moet worden gewaakt voor valkuilen die ontstaan doordat sommige dingen zeer vanzelfsprekend zijn geworden. Lees nu deel 1 uit de serie whitepapers waarin de drie uitgangspunten worden uitgelegd en met welke valkuilen de organisatie rekening dient te houden.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.