Processen stroomlijnen en meer inzicht met online bedrijfssoftware

Maak een succesverhaal van uw projectorganisatie

Maak een succesverhaal van uw projectorganisatie

De huidige economische situatie en een competitieve markt heeft de druk op prijzen verhoogd. Naast de verhoogde druk op marges hebben dienstverleners ook te maken met hogere verwachtingen van klanten en stevige concurrentie. Om tijd zo effectief en winstgevend mogelijk te kunnen verkopen moeten organisaties eerst ervoor zorgen dat zij:

  • een heldere visie, strategie en KPI’s communiceren;
  • volledig inzicht in de eigen projectorganisatie krijgen;
  • dit inzicht gebruiken om processen te optimaliseren, vanaf de offerte tot aan de facturatie toe.

Snel en effectief handelen, maar hoe?
Het zijn uitdagende tijden dus is het zaak om snel en effectief handelen. Hoe? En wat moet er veranderen in de organisatie? Aan de hand van een vragenlijst in deze whitepaper kunt u stap-voor-stap analyseren wat u moet doen.

Zijn de doelstellingen en KPI’s bijvoorbeeld wel duidelijk? Mocht dat zo zijn, dan kunnen metingen helpen om te zien of het bedrijf de juiste kant op gaat. En hoe zit het met uw marges? Waar komen de inkomsten precies vandaan? Of waar lekken deze weg?

Efficiënter werken met meer inzicht
Meer inzicht en de juiste tools zorgen ervoor dat er veel efficiënter gewerkt kan worden. Zo wordt de facturabiliteit van medewerkers gemaximaliseerd, sneller en correct gefactureerd en wordt er eerder betaald. Dat zorgt uiteindelijk voor meer winst.

Goede online bedrijfssoftware laat alle bedrijfsonderdelen naadloos op elkaar aansluiten. Zo worden  processen gestroomlijnd en gesynchroniseerd en krijgt u een ongekende mate van inzicht. Alle essentiële en benodigde informatie omtrent projectvorderingen, budgeten, tijdmanagement, uitgaven en facturatie is zo 24/7 beschikbaar en up-to-date.

Download de whitepaper
Download volledig vrijblijvend de complete whitepaper, waarin wordt beschreven hoe met de juiste tools het inzicht en dus de winst van de eigen organisatie kan worden verhoogd.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom BedrijfsapplicatiesCloud Computing bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Bedrijfsapplicaties :  De 10 valkuilen bij implementatie van Microsoft 365

Het is niet iedereen altijd even duidelijk wat Microsoft 365 precies omvat. Hierdoor ontbreekt bij veel organisaties vaak een goede voorbereiding bij de implementatie, met fouten en vertragingen tot gevolg. Wilt u deze fouten voorkomen? In deze whitepaper vindt u de tien valkuilen die organisaties tegen kunnen komen tijdens de overgang naar Microsoft 365.

Lees verder

Cloud Computing :  In 8 stappen naar een betere bereikbaarheid op vakantie

Het is zomer: de temperaturen stijgen en werkend Nederland kijkt uit naar een welverdiende vakantie. Als mkb’er kan je echter niet zomaar de deur achter je dichttrekken, je wil toch bereikbaar blijven voor je medewerkers en relaties. Ontdek in deze praktische whitepaper hoe je in 8 stappen je bereikbaarheid verbetert, zo kan je genieten van een ontspannende vakantie en ben je toch bereikbaar in geval dat nodig is!

Lees verder

Cloud Computing :  Wat is de cloud nou precies?

De cloud garandeert een flexibele, goedkopere en toekomstgerichte toekomst voor alle bedrijven. Leuk en aardig, maar wat is de cloud precies? Dat leest u in dit grote e-book. Het behandelt de werking, de strategische voordelen en hoe u stap voor stap migreert. Daarbij worden de technische details allerminst geschuwd.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.