Professioneel HRM een belangrijk wapen in de strijd

Wat zijn de voordelen van de HRM-mal

Wat zijn de voordelen van de HRM-mal

De mogelijkheid voor HRM om bij te dragen aan het functioneren van medewerkers en de complete organisatie is vaak al aanwezig. HRM zorgt mede voor een goede werksfeer, betere prestaties en sterke eindresultaten binnen een organisatie. Het is echter wel van belang dat er blijvend wordt geïnvesteerd in de verbetering van HRM-processen om dit te verwezenlijken.

De HRM-mal
Dit artikel gaat over de ondersteuning van HRM met behulp van de HRM-mal. Deze mal bestaat uit sjablonen van HRM-processen, gebaseerd op ‘best practices’ en zorgt voor overzichtelijk beheer van alle administratieve lasten en wettelijke verplichtingen binnen een organisatie.

Download het volledige artikel
Download het complete artikel waarin in een beknopt overzicht uiteen wordt gezet welke voordelen er te boeken zijn met professioneel HRM.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.