Purchase to pay geeft grip op financiën

Stroomlijn inkoop, goedkeuring en levering

Gepubliceerd: 25-09-2019 | Whitepaper | Purchase to pay geeft grip op financiën

Verkeerde bestellingen kunnen de nekslag betekenen voor bedrijven. Bij de meeste bedrijven verloopt dit proces handmatig en daar zitten nogal wat haken en ogen aan. Zo moeten budgethouders hun goedkeuring geven via e-mail. Vanwege de overvolle inboxen is het vaak moeilijk traceerbaar wie en waarom er is goedgekeurd. Soms raken aanvragen zelfs zoek. Wanneer organisaties decentraal werken, verergert dit nog eens?

Digitalisering geeft grip en minimaliseert fouten

Het is dus tijd voor centrale regie. Het digitaliseren van het bestelproces zorgt niet alleen voor volledige controle en transparantie op het goedkeuren van bestellingen. Ook gaan alle bestellingen nu op precies dezelfde manier, zonder dat belangrijke gegevens verdwijnen. De afdeling, leverancier, reden voor bestelling en tal van kenmerken staan altijd geregistreerd.

De whitepaper doorloopt het hele proces en laat zien hoe de purchase to pay keten in elkaar zit. Het behandelt:

  • Welke risico’s niets doen met zich mee brengt
  • Wat digitalisering van de keten je organisatie brengt
  • Welke route tot het beste resultaat leidt

Tijd voor meer transparantie met purchase to pay

Waarom zijn deze kosten gemaakt? Wie heeft deze kosten gemaakt? Wie heeft ze goedgekeurd? Zijn dit vragen die regelmatig opdoemen? Dan is het de hoogste tijd om de purchase to pay keten opnieuw in te richten. Het geeft transparantie en voorspelbaarheid van kosten en een eenvoudige controle ervan.

Sneller betalen en financiële voorspelbaarheid

Hoe je dit voor elkaar krijgt, lees je in de whitepaper De reis naar financiële voorspelbaarheid: hoe purchase to pay uw organisatie vooruit helpt.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

BCT

Als de wereld om je heen verandert kun je twee dingen doen. Je wacht rustig af en je ziet wel wat er gebeurt, of je zoekt een betrouwbare partner die je proactief helpt om je doelen te bereiken. Een organisatie met kennis en ervaring en die weet wat er speelt in de markt. BCT is die partner die al geruime tijd met beide benen in deze nieuwe realiteit staat. Kortom, een partner die weet waar je vandaan komt, maar ook precies begrijpt waar je naartoe wilt.

Profiel BCT ›
 
 

Downloaden: Purchase to pay geeft grip op financiën

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Managementbase.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.