Push your Business Process Management initiative into the cloud

Flexibiliteit van een business model vereist een flexibele infrastructuur

Flexibiliteit van een business model vereist een flexibele infrastructuur

Business Process Management (BPM) is de blauwdruk voor flexibele organisaties aan het worden. Vooral wanneer het gaat om zichtbaarheid en controle over de dagelijkse werkzaamheden en processen te verwezenlijken. Tegelijkertijd realiseren organisaties zich nu steeds meer welke potentie Cloud Computing heeft binnen een alsmaar veranderende markt.

In dit digitaal tijdperk verwachten en eisen consumenten meer van de (back end) systemen van organisaties. De Cloud evolueert zich tot het platform dat aan deze eisen kan voldoen. Om de overgang naar de Cloud vlekkeloos te laten verlopen is het essentieel dat organisaties begrijpen welke processen binnen de organisatie hierdoor worden beïnvloed. Zonder deze cruciale eerste stap lopen organisaties het risico dat waardevolle tijd in Cloud-initiatieven wordt gestoken zonder enig rendement.

Samen zijn Cloud Computing en BPM een onverslaanbaar team wanneer het gaat om het flexibeler maken van de organisatie.

Download de whitepaper

Download deze whitepaper en lees meer over hoe BPM en Cloud Computing samen zorgen voor een flexibeler organisatie die gemakkelijk mee kan veranderen in een alsmaar veranderende markt.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom Cloud ComputingCloud visie & trendsCloud Platform Business Proces ManagementBPM Tools bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Cloud Computing :  Wat is de cloud nou precies?

De cloud garandeert een flexibele, goedkopere en toekomstgerichte toekomst voor alle bedrijven. Leuk en aardig, maar wat is de cloud precies? Dat leest u in dit grote e-book. Het behandelt de werking, de strategische voordelen en hoe u stap voor stap migreert. Daarbij worden de technische details allerminst geschuwd.

Lees verder

Cloud Computing :  De rol van de cloud bij groei en innovatie van organisaties

Dankzij de digitale transformatie veranderen hele industrieën. Om relevant te blijven in de toekomst, moeten organisaties innovatief zijn. De cloud kan een grote rol spelen bij het vermogen van organisaties om te innoveren en te groeien. Dit onderzoeksrapport gaat dieper in op deze relatie en bevat uitkomsten van meer dan 600 Europese CEO’s, CFO’s, CIO’s en IT-directeuren van verschillende industrieën.

Lees verder

Cloud visie & trends :  Werken in de cloud is steeds meer de standaard

Wereldwijd staan organisatie voor dezelfde uitdagingen: iedereen wil kosten besparen door efficiënter werken en bedrijfsinformatie zo goed mogelijk beveiligen. De wereldwijde trend van overstappen naar de cloud is al geen toekomstmuziek meer, maar de realiteit van alle dag. Lees in dit trendrapport van welke voordelen organisaties die werken in de cloud nu profiteren.

Lees verder

Cloud Platform :  Wat is Office 365?

Office 365 kan een organisatie een hoop voordelen bieden. Een voordeel is bijvoorbeeld: sneller werken vanaf vrijwel elke werkplek. Office 365 is een pakket samengesteld uit de populairste productiviteits- en samenwerkingsprogramma’s van Microsoft. Wat zijn de mogelijkheden en voordelen van Office 365? Lees meer over dit onderwerp in de uitgebreide whitepaper.

Lees verder

Partner

IBM

IBM is het grootste bedrijf op het gebied van informatietechnologie ter wereld, en al 80 jaar toonaangevend bij ondersteuning van innovaties voor het bedrijfsleven. IBM is wereldwijd actief bij de levering van geavanceerde informatietechnologie.

Profiel IBM ›
 
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.