Tag: Big data

Kijken naar jouw data met visual analytics

Kijken naar jouw data met visual analytics gratis downloaden

Datavisualisatie is een handig hulpmiddel om jou meer inzicht te geven in de verzamelde data. Het helpt ons niet alleen in kaart te brengen wat er aan de hand is, ook het waarom wordt duidelijk door op de juiste manier naar data te kijken. Ontdek hoe datavisualisatie en visual analytics elkaar versterken en wat jij ermee kan bereiken.

Lees verder ›Download nu

Betrouwbare data en modellen als basis voor machine learning

Betrouwbare data en modellen als basis voor machine learning gratis downloaden

Wanneer je aan de slag wil met AI-toepassingen zoals machine learning is het van het grootste belang dat je kan vertrouwen op de data en dataprocessen. Kan je dat niet, dan zullen jouw AI-resultaten tegenvallen. Ontdek 5 gouden tips in deze whitepaper die zorgen voor een stevig fundament waarop jij je AI-strategie kan bouwen.

Lees verder ›Download nu

De anatomie van een data science team

De anatomie van een data science team gratis downloaden

Organisaties willen maar al te graag aan de slag met big data en data mining. Maar wie heb je nodig in een succesvol data science team? Deze whitepaper vertelt in detail wat data science is, wat je ermee kan en vooral welke mensen jij zoekt om jouw team te versterken.

Lees verder ›Download nu

Word meesterverteller met datavisualisatie 2.0

Word meesterverteller met datavisualisatie 2.0 gratis downloaden

Benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen binnen de datavisualisatie? Ontdek hier het verhaal van datavisualisatie en de revolutie die automated data storytelling zal ontketenen. Deze nieuwe technologie zorgt ervoor dat data automatisch wordt voorzien van tekst. Zo wordt jouw data leesbaarder en ligt de kans op verkeerde interpretatie een stuk lager.

Lees verder ›Download nu

Big data: laat je data voor je werken

Big data: laat je data voor je werken gratis downloaden

De financiële sector heeft het niet makkelijk gehad het afgelopen decennium met de bankencrisis, strengere wetgeving en hoge klanteisen. Met de opkomst van big data groeit ook in de financiële sector het besef dat deze informatie helpt om het tij te keren. Download deze whitepaper en lees hoe banken hun data aan het werk zetten!

Lees verder ›Download nu

Data managen met NetSuite: uw motor voor groei

Data managen met NetSuite: uw motor voor groei gratis downloaden

IT-organisaties hebben er soms een dagtaak aan om budgetten, diensten en projecten op de juiste manier te managen. Breng alle neuzen dezelfde kant op door een geïntegreerde oplossing in te zetten. Wilt u weten hoe een geïntegreerde oplossing uw strategie kan ondersteunen en hoe andere bedrijven dit inzetten? Lees snel verder.

Lees verder ›Download nu

7 verbetermogelijkheden voor data preparation

7 verbetermogelijkheden voor data preparation gratis downloaden

Slim datamanagement en data-integratie zijn de key factoren om nog meer waarde uit data te halen. Datamanagement was lang alleen het domein van de IT-afdeling, maar dit is al lang niet meer. Databeheer komt steeds meer in handen van de business die de data dag in dag uit gebruiken. Wilt u meer weten over het huidige denken met betrekking tot data preparation? BARC heeft een onafhankelijk onderzoek uitgevoerd onder meer dan 695 BI-professionals wereldwijd en uit meerdere industrieën.

Lees verder ›Download nu

Datamanagement: zet uw data optimaal in

Datamanagement: zet uw data optimaal in gratis downloaden

Wat is de status van uw datamanagement-systeem? Bij het maken van bedrijfskritische keuzes is het belangrijk om deze te baseren op de juiste data. De hoeveelheid data die u heeft is niet belangrijk. Het gaat om het juist inzetten hiervan. Download deze whitepaper voor meer informatie over de voordelen van een datamanagement-systeem.

Lees verder ›Download nu

Big data efficiënter geregeld

Big data efficiënter geregeld gratis downloaden

We produceren elk moment van de dag enorme hoeveelheden procesdata van eindgebruikers. Het is zoveel dat weinig bedrijven erin slagen deze data om te zetten in waardevolle inzichten. In deze whitepaper leest u hoe via slimme technieken data gescheiden wordt en data behapbaar. Lees aan de hand van 4 referentieverhalen hoe u big data omzet in fast data.

Lees verder ›Download nu

Big data: 23 redenen om enthousiast te worden

Big data: 23 redenen om enthousiast te worden gratis downloaden

Enthousiast worden van data, is niet voor iedereen weggelegd. Toch kan alle data die verzameld wordt door de organisatie op een slimme manier worden ingezet. Deze whitepaper bewijst dat er talloze toepassingen waarmee big data succes op kan leveren. Lees snel verder om erachter te komen wat big data voor uw organisatie kan betekenen.

Lees verder ›Download nu

Cognitieve analyse: beter inzicht en grotere winsten

Cognitieve analyse: beter inzicht en grotere winsten gratis downloaden

De nieuwste generatie BI-tools combineert de snelheid van computers met het menselijk lerend vermogen. Pioniers in de business maken nu al dankbaar gebruik van cognitieve software. IBM onderzocht welk voordeel dit biedt aan early adopters. Daarnaast leest u in de whitepaper hoe organisaties starten met cognitieve systemen.

Lees verder ›Download nu

In 7 stappen succesvol digitaal transformeren

In 7 stappen succesvol digitaal transformeren gratis downloaden

Het wiel is opnieuw uitgevonden, alleen durven bedrijven het nog niet volledig in te zetten. Dat is zonde, want als bedrijven niet digitaal transformeren treft ze misschien hetzelfde lot als Kodak. Succesvol veranderen vereist de juiste tooling, durf en de 7 stappen die in deze whitepaper staan.

Lees verder ›Download nu

Big data en Business analytics ter ondersteuning van de besluitvorming

Big data en Business analytics ter ondersteuning van de besluitvorming gratis downloaden

Het inzetten van big data en business analytics om de besluitvorming te ondersteunen, is één van de zes CRM-trends die verwacht werd voor 2016. Is deze voorspelling waar geworden? Lees in deze whitepaper ook over de andere vijf voorspellingen. Denk hierbij aan marketing automation en CRM en het uitbreiden van mobile CRM. Lees het volledige trendrapport en krijg nieuwe inzichten voor de tweede helft van het jaar.

Lees verder ›Download nu

Verschillende Predictive analytics oplossingen onderzocht door Forrester

Verschillende Predictive analytics oplossingen onderzocht door Forrester gratis downloaden

Steeds meer organisaties maken gebruik van Predictive analytics. De reden hiervoor is dat predictive analytics steeds eenvoudiger worden in het gebruik en inzet. Vandaag de dag zijn een aantal aanbieders van predictive analytics oplossingen aanwezig die dit op verschillende manieren aan de man brengen. Deze aanbieders worden in het Forrester-onderzoek naast elkaar gezet om de verschillende oplossingen met elkaar te kunnen vergelijken.

Lees verder ›Download nu

Big data en analytics inzichten converteren in resultaten

Big data en analytics inzichten converteren in resultaten gratis downloaden

Uit dit onderzoek komt naar voren dat er verschillende acties nodig zijn om organisaties te helpen meer waarde uit hun data te halen. De negen aanjagers in deze whitepaper helpen organisaties om deze waardecreatie te versnellen, de implementatie te versimpelen en de investeringen te stroomlijnen. Lees er meer over in deze whitepaper.

Lees verder ›Download nu

Big Data en Analytics efficiënt inzetten in de organisatie

Big Data en Analytics efficiënt inzetten in de organisatie gratis downloaden

Wat kunnen big data en analytics betekenen voor uw organisatie? Hoe kunt u big data en analytics zo efficiënt mogelijk inzetten en de bedrijfsresultaten van de organisatie verhogen? IBM’s Smarter Planet Initiative heeft als doel bedrijven adequaat te laten reageren op veranderingen in de informatiemaatschappij. Aan de hand van een driestappenplan krijgt u inzicht in hoe u de volle potentie kunnen benutten van big data en analytics in de organisatie.

Lees verder ›Download nu

Using Predictive Analytics to Drive Workforce Optimization

Using Predictive Analytics to Drive Workforce Optimization gratis downloaden

Via Predictive Analytics kunnen organisaties sturen op basis van voorspellende analyses. Predictive Analytics kent veel toepassingsgebieden, waaronder ook personeelsmanagement. Het personeelsbestand vormt een schat aan voorspellende waarde waarmee organisaties operationele processen kunnen optimaliseren. In deze whitepaper van Evolv worden een aantal inzichten uit onderzoek gedeeld die een voorspellende waarde geven over de productiviteit van de workforce.

Lees verder ›Download nu

Een sociaal intranet implementeren in uw organisatie

Een sociaal intranet implementeren in uw organisatie gratis downloaden

Intranet binnen de organisatie is een grote informatiebron tot nieuwe kennis, nieuws, procedures, etc. Wat zijn hierin de ICT uitdagingen en wat voor oplossing kan hiervoor ingezet worden? Deze whitepaper beschrijft de diverse ontwikkelingen op het gebied van intranet. Hoe SharePoint 2013 bijvoorbeeld ingezet kan worden als raamwerk voor intranet en een bijdrage kan leveren aan de organisatie. Lees er meer over in de whitepaper.

Lees verder ›Download nu