Tag: Business Proces Management

ISO 14001 en ISO 9001 certificaat met BPM-software

ISO 14001 en ISO 9001 certificaat met BPM-software gratis downloaden

Openbaar vervoerder Keolis Nederland is ISO 14001 en ISO 9001 gecertificeerd. Het bedrijf kreeg de normeringen nadat de bedrijfsprocessen waren verbeterd met Business Process Management. In deze praktijkcase gaat Mirelle van Keolis in op waar ze zijn begonnen en hoe ze het hebben gerealiseerd.

Lees verder ›Download nu

Stap voor stap naar een lean organisatie

Stap voor stap naar een lean organisatie gratis downloaden

Een lean organisatie worden betekent dat u processen in kaart brengt en deze optimaliseert. Dit lukt alleen als de hele organisatie meedoet. Leer van anderen en lees hoe CMIS Group de procesoptimalisatie aanpakte met behulp van de tools van Sensus-methode.

Lees verder ›Download nu

Wat is beleving van procesmanagement?

Wat is beleving van procesmanagement? gratis downloaden

Afgelopen zomer is er een onderzoek gedaan naar de beleving van procesmanagement. Wat voor effect heeft procesmanagement op de medewerkers en de organisatie? De resultaten die uit dit onderzoek naar voren komen kunnen een positieve invloed hebben op de beleving van procesmanagement in andere organisaties. Wilt u ook werken aan de beleving van procesmanagement in uw organisatie? Lees snel verder over het rapport of download het volledige rapport hier direct.

Lees verder ›Download nu