Tag: CRM (Customer Relationship Management)

In 4 stappen betere sales realiseren

In 4 stappen betere sales realiseren gratis downloaden

Het wordt voor bedrijven steeds moeilijker om zich te onderscheiden van concurrenten. Online de prijs, kwaliteit en service van verschillende aanbieders vergelijken was voor consumenten nooit zo makkelijk. Hoe kan je als bedrijf het verschil maken? Het begint allemaal bij meer inzicht in de behoeftes van je klanten. Deze whitepaper begeleidt je in 4 stappen naar betere sales.

Lees verder ›Download nu

CRM systeem beter in gebruiken nemen

CRM systeem beter in gebruiken nemen gratis downloaden

Gebruikersadoptie of gebruikersacceptatie? Welke psychologische principes liggen ten grondslag aan de keuzes die mensen maken? Welke additionele aandachtspunten kunnen gebruikt worden om de gebruikersacceptatie van de implementatie te verhogen? Download de volledige whitepaper en lees meer over de antwoorden op de eerder gestelde vragen en uiteindelijk 10 tips voor een hoge gebruikersadoptie.

Lees verder ›Download nu

Wat is de invloed van de CRM trends op uw werkzaamheden?

Wat is de invloed van de CRM trends op uw werkzaamheden? gratis downloaden

Wat voor invloed hebben de trends van 2015 op uw dagelijkse werkzaamheden? Dit is een goed moment om de meest in het oog springende CRM trends van 2015 op een rijtje te zetten. Deze whitepaper gaat dieper in op 8 trends van 2015. Enkele voorbeelden zijn: marketing, customer experience, klantbeeld en Cloud. Lees verder of download gelijk de volledige whitepaper.

Lees verder ›Download nu

De selectie van CRM software

De selectie van CRM software gratis downloaden

Bij het inzetten van CRM, kies je indirect ook voor een kanteling naar of een verbetering van de klantfocus. Hierdoor bereiken veel CRM implementaties vaak niet het gewenste of verwachte resultaat. Dit komt doordat de klantfocus niet (volledig) wordt genomen. Deze whitepaper gaat in op 7 belangrijke aspecten voor een succesvol CRM implementatietraject. Lees snel verder!

Lees verder ›Download nu

Campagne management en Social Media

Campagne management en Social Media gratis downloaden

Welke organisatie gebruikt tegenwoordig geen Social Media? Social Media is het nieuwe communiceren geworden. De interactie tussen klant en organisatie. Deze whitepaper gaat in op de inzet van Social Media in de organisatie. Verder gaat de whitepaper verder in op het opbouwen van een klantrelatie.

Lees verder ›Download nu

Social CRM wordt volwassen

Social CRM wordt volwassen gratis downloaden

Social CRM is een trend wat steeds meer begint te spelen bij organisaties. Door het toenemend gebruik van Social Media worden klanten steeds slimmer en daarmee voorbereid en georganiseerd. Social CRM geeft een bedrijf de strategie en middelen om beter in te spelen op de wensen van de klant. Lees alles over Social CRM in deze whitepaper waarin op elke specifiek onderdeel uitgebreid wordt behandeld.

Lees verder ›Download nu

5 noodzakelijke competenties om klantgericht te ondernemen

5 noodzakelijke competenties om klantgericht te ondernemen gratis downloaden

Voor klantgericht ondernemen is op de eerste plaats de klant erg belangrijk. Het moet waarde opleveren voor de klant, maar ook een bijdrage leveren aan de continuïteit en waarde van het bedrijf. Waarom is klantgericht ondernemen zo moeilijk? Lees in deze whitepaper alles over de 5 noodzakelijke competenties voor klantgericht ondernemen.

Lees verder ›Download nu

De CRM Coach als sparringpartner

De CRM Coach als sparringpartner gratis downloaden

Steeds meer organisaties gebruiken CRM als een onderdeel in de organisatie om de continuïteit te vergroten. Omdat niet bij elke organisatie de juiste kennis aanwezig is, is het goed om gebruik te maken van een CRM coach als sparringpartner. De medewerkers kunnen het grootste deel van de werkzaamheden uitvoeren en ze hoeven niet over de volledige kennis en ervaring te beschikken. Lees meer over de CRM coach in de whitepaper.

Lees verder ›Download nu