Tag: Digitalisering

De digitale handtekening uitgelicht

De digitale handtekening uitgelicht gratis downloaden

Bijna iedere organisatie heeft het briefpapier vervangen door een e-mailtemplate, handtekening incluis. Ontdek in deze whitepaper welke digitale handtekening het beste past bij jouw behoeften. Digitale handtekeningen zijn er namelijk in allerlei vormen en maten. Van e-mailafsluiter tot gekwalificeerde digitale handtekening, deze whitepaper vertelt je precies de voordelen.

Lees verder ›Download nu

Niet weer nieuwe software….

Niet weer nieuwe software…. gratis downloaden

Opeens op een andere manier gaan werken is voor medewerkers heel ingrijpend. Taken die ze al jaren op dezelfde manier uitvoeren, moeten ze nu opeens anders gaan doen. Weerstand is daarom vaak niet ver te zoeken. Hoe zorg je ervoor dat iedereen aan boord is bij verandering? Hoe haal je het maximale uit jouw investering? Dat lees je hier.

Lees verder ›Download nu

Informatievoorziening is het fundament van zaakgericht werken

Informatievoorziening is het fundament van zaakgericht werken gratis downloaden

Bij veel overheidsinstanties en dienstverlenende bedrijven ging men de afgelopen jaren over van document georiënteerd werken naar zaakgericht werken. Wil jij als organisatie deze stap zetten? Dan is een goed fundament de eerste stap. Deze whitepaper vertelt je hoe documentcreatiesoftware jou helpt in het stroomlijnen van jouw informatievoorziening. Zo kan jij aan de slag met zaakgericht werken.

Lees verder ›Download nu

De keerzijde van IoT-toepassingen: security

De keerzijde van IoT-toepassingen: security gratis downloaden

Steeds meer IoT-toepassingen vinden hun weg naar ons dagelijkse leven. Leuk, want ze kunnen ons leven een stuk makkelijker maken. Ook voor bedrijven biedt het kansen. De verzamelde data helpt ons bij het maken van datagedreven beslissingen. Maar besteden we in deze IoT-gekte wel altijd evenveel aandacht aan onze privacy? Zijn alle die handige IoT-toepassingen wel even veilig?

Lees verder ›Download nu

Betrouwbare data en modellen als basis voor machine learning

Betrouwbare data en modellen als basis voor machine learning gratis downloaden

Wanneer je aan de slag wil met AI-toepassingen zoals machine learning is het van het grootste belang dat je kan vertrouwen op de data en dataprocessen. Kan je dat niet, dan zullen jouw AI-resultaten tegenvallen. Ontdek 5 gouden tips in deze whitepaper die zorgen voor een stevig fundament waarop jij je AI-strategie kan bouwen.

Lees verder ›Download nu

In 8 stappen een succesvolle adoptie van digitale werkplekken

In 8 stappen een succesvolle adoptie van digitale werkplekken gratis downloaden

Als je van de een op de andere dag met ander gereedschap moet werken is dat niet gemakkelijk. Voor personeel is het voordeel van een nieuwe digitale werkplek niet direct duidelijk. Overwin de weerstand en maak van je veranderingstraject een succes. Hoe? Download deze praktische whitepaper en krijg iedereen aan boord op weg naar vooruitgang.

Lees verder ›Download nu

Toegevoegde waarde HRM-afdeling meetbaar maken

Toegevoegde waarde HRM-afdeling meetbaar maken gratis downloaden

Heeft de HRM-afdeling nog toegevoegde waarde voor jouw organisatie? Werk verandert, dit vraag om een actievere ondersteuning van HRM. Het is belangrijk om de prestaties van HRM-afdeling meetbaar te maken. Zorg voor structurele verbeteringen in de processen aan de hand van de 8 stappen in deze whitepaper.

Lees verder ›Download nu

Nieuwe manier van werken vereist nieuwe werkplek

Nieuwe manier van werken vereist nieuwe werkplek gratis downloaden

Met onze mobiele telefoon in de hand zijn we tegenwoordig altijd en overal bereikbaar. Medewerkers zijn niet gebonden aan de kantooruren en -muren, maar werken op flexplekken of thuis. Is jouw organisatie klaar voor deze nieuwe manier van werken? Ontdek in deze whitepaper de drijfveren voor verandering en hoe jij je voorbereidt op deze nieuwe manier van werken.

Lees verder ›Download nu

Webcast: Digitaal een contract ondertekenen in Office 365

Webcast: Digitaal een contract ondertekenen in Office 365 gratis downloaden

Vaak besparen we tijd en moeite als we dingen digitaal regelen in plaats van op de ouderwetse manier. Steeds meer organisaties zijn dan ook bezig te digitaliseren. Toch wordt de laatste stap niet altijd gezet. Het ondertekenen van contracten gebeurt met pen en papier. Ontdek in dit webinar hoe u een efficiencyslag kunt maken door dit digitaal te gaan doen.

Lees verder ›Bekijk webcast

Hoe Azure u helpt de digitale transformatie te realiseren

Hoe Azure u helpt de digitale transformatie te realiseren gratis downloaden

Er zijn al veel markten in een mum van tijd op z’n kop gezet door disruptieve spelers. Om in de toekomst bestaansrecht te hebben, kunnen organisaties niet meer alleen focussen op het leveren van een goede dienst of product. Bedrijven moeten informatie-gedreven worden en zijn gedwongen digitaal te transformeren. Lees hoe Microsoft Azure u helpt deze weg in te slaan.

Lees verder ›Download nu

Beter samenwerken in 5 stappen

Beter samenwerken in 5 stappen gratis downloaden

Samenwerken is steeds belangrijker voor bedrijven. Helaas worden ze daarin vaak gehinderd door oude technologie als vergadertafels, e-mail en traditionele telefoongesprekken. Deze whitepaper onderscheidt 5 obstakels die een efficiënte samenwerking in de weg zitten. Lees snel verder voor de herkenbare situaties en de oplossingen waarmee u sneller en beter intern en extern kunt samenwerken.

Lees verder ›Download nu

In 7 stappen succesvol digitaal transformeren

In 7 stappen succesvol digitaal transformeren gratis downloaden

Het wiel is opnieuw uitgevonden, alleen durven bedrijven het nog niet volledig in te zetten. Dat is zonde, want als bedrijven niet digitaal transformeren treft ze misschien hetzelfde lot als Kodak. Succesvol veranderen vereist de juiste tooling, durf en de 7 stappen die in deze whitepaper staan.

Lees verder ›Download nu

Werken met SharePoint levert weerstand op? Zo krijgt u medewerkers in beweging

Werken met SharePoint levert weerstand op? Zo krijgt u medewerkers in beweging gratis downloaden

Veel organisaties proberen de productiviteit te verhogen door efficiënter te werken. Hier zijn allerlei handige tools voor beschikbaar, zoals SharePoint. Toch merken veel organisaties dat hun medewerkers helemaal niet wíllen werken met nieuwe tools. Zo blijft de beoogde efficiencyslag ook uit. Waardoor komt dit? En hoe krijgt u ze wél in beweging? U leest het hier.

Lees verder ›Download nu

Uw digitale handtekening zet u met CoSign

Uw digitale handtekening zet u met CoSign gratis downloaden

Door het digitaal ondertekenen van documenten, contracten, formulieren en records eenvoudig te maken, wordt de behoefte weggenomen voor langzame en dure papieren aftekenprocessen. Met CoSign worden wettelijk afdwingbare handtekeningen aangemaakt die bijvoorbeeld nodig zijn voor audits. De handtekeningen voldoen aan alle regels binnen de industrie en een degelijke bedrijfsvoering.

Lees verder ›Download nu

De SharePoint geïntegreerde digitale ondertekeningsoplossing

De SharePoint geïntegreerde digitale ondertekeningsoplossing gratis downloaden

Veel organisaties over de hele wereld maken al gebruik van een digitale ondertekeningsoplossing. Wat zijn de voordelen van digitaal ondertekenen? Dit artikel gaat in op de mogelijkheden van een digitale ondertekeningsoplossing geïntegreerd met SharePoint.

Lees verder ›Download nu