Tag: IT Beheer

Snellere migratie en eenvoudiger beheer van Office 365

Snellere migratie en eenvoudiger beheer van Office 365 gratis downloaden

Office 365 belooft kleine en grote bedrijven meer flexibiliteit, lagere kosten en een betere samenwerking met collega’s en partners. Maar je wil natuurlijk wel dat jouw IT-afdeling zo weinig mogelijk tijd kwijt is aan het inrichten en beheren van deze werkplekken. Lees hier hoe Citrix Workspace de uitrol en het beheer van Office 365 voor jouw IT-afdeling eenvoudiger en beter maakt.

Lees verder ›Download nu

De kracht van IT voor jouw onderneming

De kracht van IT voor jouw onderneming gratis downloaden

Een onderneming die succes wil in de toekomst doet er goed aan om kritisch te kijken naar zijn huidige IT-infrastructuur. Is de IT-afdeling klaar voor innovatie of zijn ze te veel tijd kwijt aan het draaiend houden van verouderde applicaties en servers? Een toekomstbestendige IT-omgeving is een must en deze gids helpt je op weg met het inrichten van zo’n moderne infrastructuur.

Lees verder ›Download nu

Hoe kan IT maximaal bijdragen tot het succes van uw organisatie?

Hoe kan IT maximaal bijdragen tot het succes van uw organisatie? gratis downloaden

Organisaties worden verplicht om te blijven innoveren in deze digitale wereld. Hierdoor komt de IT-afdeling onder hoge druk te staan. Voornamelijk omdat er een spanningsveld ontstaat tussen de gebruiker en de beheerder. Lees verder voor meer informatie over de voordelen die ITaas kan bieden voor de organisatie. Daarnaast wordt dieper ingegaan op de mogelijkheden van Automation en Orchestration.

Lees verder ›Download nu

United Airlines - Business Service Management

United Airlines - Business Service Management gratis downloaden

United Airlines - een van de grootste luchtvaartmaatschappijen in de wereld - bespreekt in deze video hoe mobile application monitoring aan de hand van HP Business Service Management software United Airlines helpt hun klanten tevreden te houden en veilig op hun bestemming te krijgen.

Lees verder ›Download nu