Tag: IT Management

Continuïteit bij een noodsituatie

Continuïteit bij een noodsituatie gratis downloaden

Ieder bedrijf wil natuurlijk vermijden dat downtime roet in het eten komt gooien bij de dagelijkse gang van zaken. Daarom is het een goede zaak om een gedegen plan van aanpak klaar te hebben mocht het toch een keer gebeuren. Ontdek in deze whitepaper hoe je een noodplan voor continuïteit opstelt.

Lees verder ›Download nu

Bedrijfscontinuïteit laat jouw bedrijf altijd draaien

Bedrijfscontinuïteit laat jouw bedrijf altijd draaien gratis downloaden

Vraag aan 100 managers wat ze verwachten van hun IT-omgeving en je krijgt vast te horen: dat die het altijd doet. Ligt de IT eruit, dan ligt de business volledig stil. Daarom is belangrijk een plan van aanpak op te stellen tegen downtime. Met een bedrijfscontinuïteitsplan zorg jij ervoor dat je zo weer aan de slag kan.

Lees verder ›Download nu

De 10 valkuilen bij implementatie van Microsoft 365

De 10 valkuilen bij implementatie van Microsoft 365 gratis downloaden

Het is niet iedereen altijd even duidelijk wat Microsoft 365 precies omvat. Hierdoor ontbreekt bij veel organisaties vaak een goede voorbereiding bij de implementatie, met fouten en vertragingen tot gevolg. Wilt u deze fouten voorkomen? In deze whitepaper vindt u de tien valkuilen die organisaties tegen kunnen komen tijdens de overgang naar Microsoft 365.

Lees verder ›Download nu

Hoe kan IT maximaal bijdragen tot het succes van uw organisatie?

Hoe kan IT maximaal bijdragen tot het succes van uw organisatie? gratis downloaden

Organisaties worden verplicht om te blijven innoveren in deze digitale wereld. Hierdoor komt de IT-afdeling onder hoge druk te staan. Voornamelijk omdat er een spanningsveld ontstaat tussen de gebruiker en de beheerder. Lees verder voor meer informatie over de voordelen die ITaas kan bieden voor de organisatie. Daarnaast wordt dieper ingegaan op de mogelijkheden van Automation en Orchestration.

Lees verder ›Download nu