Tag: IT Management

Interesse in een social intranet?

Interesse in een social intranet? gratis downloaden

Een social intranet lijkt in niks meer op die oubollige muurkrant van weleer. Geen smoelenboek of weekmenu, maar een verzamelplek voor relevante applicaties, content en mensen. Met de 12 tips uit deze whitepaper ontdek je hoe je zo’n social intranet inricht in jouw organisatie en hoe je de tools afstemt op de behoeften van jouw medewerkers.

Lees verder ›Download nu

Bedrijfscontinuïteit laat jouw bedrijf altijd draaien

Bedrijfscontinuïteit laat jouw bedrijf altijd draaien gratis downloaden

Vraag aan 100 managers wat ze verwachten van hun IT-omgeving en je krijgt vast te horen: dat die het altijd doet. Ligt de IT eruit, dan ligt de business volledig stil. Daarom is belangrijk een plan van aanpak op te stellen tegen downtime. Met een bedrijfscontinuïteitsplan zorg jij ervoor dat je zo weer aan de slag kan.

Lees verder ›Download nu

De 10 valkuilen bij implementatie van Microsoft 365

De 10 valkuilen bij implementatie van Microsoft 365 gratis downloaden

Het is niet iedereen altijd even duidelijk wat Microsoft 365 precies omvat. Hierdoor ontbreekt bij veel organisaties vaak een goede voorbereiding bij de implementatie, met fouten en vertragingen tot gevolg. Wilt u deze fouten voorkomen? In deze whitepaper vindt u de tien valkuilen die organisaties tegen kunnen komen tijdens de overgang naar Microsoft 365.

Lees verder ›Download nu