Tag: Lean

Friese woningcorporatie krijgt zicht op alle bedrijfsprocessen

Friese woningcorporatie krijgt zicht op alle bedrijfsprocessen gratis downloaden

De Friese woningcorporatie Elkien is met 180 medewerkers en 20.000 sociale huurwoningen een grote speler in Friesland. Binnen de organisatie was een grote behoefte aan het eenduidig weergeven van de bedrijfsprocessen en het uniform werken. Maar hoe pak je dat aan? Welke oplossingen zijn er en waar moet je op letten? Lees hier hoe ze het bij Elkien aanpakten.

Lees verder ›Download nu

Stap voor stap naar een lean organisatie

Stap voor stap naar een lean organisatie gratis downloaden

Een lean organisatie worden betekent dat u processen in kaart brengt en deze optimaliseert. Dit lukt alleen als de hele organisatie meedoet. Leer van anderen en lees hoe CMIS Group de procesoptimalisatie aanpakte met behulp van de tools van Sensus-methode.

Lees verder ›Download nu

Waar begint u als u wilt verbeteren?

Waar begint u als u wilt verbeteren? gratis downloaden

In deze whitepaper reeks van 7 whitepapers leren we u hoe u de processen in uw organisatie met een laagdrempelige techniek effectief kunt verbeteren. Op basis van 7 stappen kunt u snel aan de slag met het verbeteren van uw processen. Deze whitepaper gaat in op de eerste stap: Wat is verbeteren? De whitepaper gaat verder in op wat verbeteren van de processen eigenlijk is en waar u moet beginnen als u daadwerkelijk wilt verbeteren.

Lees verder ›Download nu

Van procesvisualisatie naar concrete organisatieverbeteringen

Van procesvisualisatie naar concrete organisatieverbeteringen gratis downloaden

Lean manufacturing is een managementfilosofie die erop gericht is om maximale waarde voor de klant te creëren met zo min mogelijk verspillingen. Dit doet het door de productie zo efficiënt mogelijk te laten verlopen en zo de kosten omlaag te brengen. Deze whitepaper beschrijft de basisbeginselen van Lean en de methodes en instrumenten die er zijn om een organisatie Lean te maken.

Lees verder ›Download nu