Tag: Management

Juiste beslissingen beginnen met betrouwbare data

Juiste beslissingen beginnen met betrouwbare data gratis downloaden

Data helpen ons steeds vaker bij het nemen van beslissingen of het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten. Data zijn de motor achter digitale transformatie. Maar is ons rotsvaste vertrouwen in data terecht? Besteden we wel voldoende aandacht aan datakwaliteit, of krijgt snelle beschikbaarheid voorrang? Je leest het in deze whitepaper.

Lees verder ›Download nu

De impact van IFRS 15 op de registratie van omzet

De impact van IFRS 15 op de registratie van omzet gratis downloaden

Om de verantwoording van omzet consistenter, transparanter en beter vergelijkbaar te maken is IFRS 15 Revenue from Contracts with Customers effectief geworden. Deze richtlijn is al dit boekjaar van toepassing en geeft richtlijnen omtrent de correcte allocatie van omzet naar leveringsverplichtingen. Welke impact heeft deze nieuwe regelgeving op uw organisatie? Lees deze whitepaper met een uitgebreide toelichting op het 5 stappenplan.

Lees verder ›Download nu

Deze checklist verbetert uw dataveiligheid

Deze checklist verbetert uw dataveiligheid gratis downloaden

Veel IT-afdelingen worstelen met hoe ze de data van hun organisatie veilig houden. Ze hebben te maken met een groeiende berg data en steeds meer werknemers die mobiel werken. Dat levert gevaar op. Weet u al hoe zij samen met u de risico’s op datalekken zo klein mogelijk houden? Download hier een checklist om de 5 belangrijkste uitdagingen samen op te lossen.

Lees verder ›Download nu

Bedrijf kopen: waar moet ik op letten?

Bedrijf kopen: waar moet ik op letten? gratis downloaden

Bij het kopen van een bedrijf komen een aantal factoren kijken. Waar moet u op letten en hoe gaat zo’n koop in zijn werk? Hoe doet u een goed bod en hoe verloopt een boekenonderzoek? Lees de tips in deze whitepaper en ga goed geïnformeerd aan de slag met uw aankoop.

Lees verder ›Download nu

Papierloos vergaderen doet u digitaal

Papierloos vergaderen doet u digitaal gratis downloaden

Directieteams zetten steeds vaker software in om hun vergaderingen, bestuursactiviteiten en beveiliging te verbeteren. Er zijn tal van oplossingen op de markt die daar aan voldoen en digitaal en papierloos vergaderen faciliteren. Deze whitepaper licht een van die oplossingen eruit, namelijk BoardPacks.

Lees verder ›Download nu

Stappenplannen "Onderneming verkopen"

Stappenplannen "Onderneming verkopen" gratis downloaden

Het verkopen van een onderneming is een intensief proces dat al snel 6 tot 9 maanden in beslag kan nemen. Een goede start en een juiste timing zijn hierbij van groot belang. Lees verder in het stappenplan “Besluit tot verkopen”. In het verkoopproces zelf zijn een aantal belangrijke fasen te onderscheiden. Download hiervoor het stappenplan ”Onderneming verkopen”.

Lees verder ›Download nu

Stappenplan "Onderneming kopen"

Stappenplan "Onderneming kopen" gratis downloaden

Het kopen van een onderneming is een relatief complex proces en daarom is het verstandig om ervaren mensen erbij te betrekken. Het proces kan ingedeeld worden in vier fasen. Lees verder in het stappenplan.

Lees verder ›Download nu