Tag: Management Buy-Out

Management buy-out “3 deals in 1”

Management buy-out “3 deals in 1” gratis downloaden

Voor een succesvolle management buy-out is het uiteraard belangrijk om niet teveel voor de onderneming te betalen en gunstige voorwaarden te bedingen bij de verkoper. Om de management buy-out echter te optimaliseren is het daarnaast van belang om een goede regeling te treffen met de betrokken investeerder en een passende bancaire financiering aan te trekken. Lees meer over de drie deals in management buy-out in de whitepaper.

Lees verder ›Download nu

10 mythes rondom management buy-out ontkracht

10 mythes rondom management buy-out ontkracht gratis downloaden

Management buy-outs worden relatief gezien nog maar weinig gerealiseerd. Koestert u de wens om eigenaar te worden van het bedrijf waar u al jaren een prominente positie inneemt? Dan is het goed om een management buy-out te overwegen! Deze whitepaper gaat in op de tien belangrijkste vooroordelen met betrekking tot een management buy-out.

Lees verder ›Download nu

Stappenplannen: Reactieve- en pro-actieve management buy-out

Stappenplannen: Reactieve- en pro-actieve management buy-out gratis downloaden

Afhankelijk van wie leidend is in het proces, het management of de huidige eigenaar van de onderneming, onderscheiden we de reactieve en de pro-actieve management buy-out. Om een indruk te krijgen hoe dergelijke overnameprocessen verlopen is het goed om de belangrijkste stappen te kennen. Lees verder voor het downloaden van een stappenplan van een reactieve- of proactieve management buy-out.

Lees verder ›Download nu